Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Ya birde kriz gecirmis ustunu başını yırtmış korkmadiniz mi onla ayni evde kalmaya

Kullanmak illa fiziksel olmaz. Kim olursa olsun kendinden hoşlanan, kendine bağımlı birisini kaybetmek istemez

Sizin kendi iradeniz yok mu? Adam bana soyle soyle yapti kuçu kuçu gittim diyorsunuz.
Konu bir degisik ve inandirici gelmemeye basladi. Dur bakalim.

tam olarak da hissettiğin gibisin.

Bir kere 1 yıldır ayrı olduğunuz insan neden size mesaj atsın, niye kendisiyle konusmaya devam edesiniz? Niye o adamın oldugu sehre gidesiniz? Hadi bunu yaptınız bi delilikle. Peki eski esiyle görüsen bu adamın evinde yatmak niye? Hadi onu da yaptınız, onunla hos vakit gecirmeyi nasıl kabul ettiniz? Sizinle uyumasına nasıl izin verdiniz? Hayret ettim dogrusu. Kendinize bunca saygısızlıgı yapan sizsiniz bir kere. Bence bir an önce kendinize nasıl saygı duyacagınıza yönelik arastırmalat yapmalısınız. Öz saygı kavramından epey uzak bir insana benziyorsunuz.

Adamın size bir şey yapmasına gerek kalmadan,siz kendi kendinizi sıfırlamışsınız. dünyadaki tek adammış gibi

Yapmayin soyle seyler ya....en basta arada mesajla opucuk falan gonderen eski sevgili nedir ya...Selam falan tamam da opucuk nedir ? adam en basta ben normal degilim demis...ayrilirim bir sene gormem ama arada opucuk gonderirim haberin olsun

Kendi kendine gelin güven olup gidip akılsız başın cezasını çekmiş ve kendini küçültmüşün. Bu da sana ders olsun.

Size ne yahu... Dişini gıcırdatsın. Sinir krizi geçirsin. Doktora gitmiş gitmemiş. Kanser olsun ve hatta ölsün... Zira oksijen israfı dengesizin teki...
Bu eski sevgili ve eski koca ile ( çocuk yoksa şayet ) dost kalmak, arkadaş kalmak hümanizmini de hiç anlamıyorum. Bittiği yerde kalsın. Bastığı yer basmam...
Eski sevgiliden borç istemek, o kadar hakaretin üzerine evine gitmek konusunda hiç konuşmak istemiyorum...
Kendi kendini değersizleştiren siz olmuşsunuz bu konuda adam normal davranmış...

Öyle yorumlar var ki sanki hayatta hiç insan hata yapamaz, kontrolsüz davranamaz, ısrarcı olamaz gibi. Yapılanlar doğru olmayabilir ama yaşam klavye başındaki gibi değil ki, olayın içindeyken makul davranamayabilir insan.

Ben yaptıklarıma doğru demiyorum ya da onu haklı çıkarmaya çalışmıyorum. Sadece o erkek seni kullanmak için elinin altında tutuyor sen de utanılacak kadar yapışkan bir kadınsın klişesinden farkli bir yorum bulmaya çalışıyorum. Neden mi?

Bu haliyle çok basit ve sıradan. Bizim hayatlarimiza bakiyorum o zaten baska kadınlar buluyor ama bana seninle olduğu gibi olmuyor diyor. Ben baska erkeklere şans vermek istemiyorum zaten öyle biri henüz karşıma çıkmadı.

O belli ki iliski yaşamadan baskariyla takılmak istiyor belki eski esine donme çabasinda. Ha bende onu istediğim için egosuna iyi geliyorumdur ama demek ki giderek sınırlarimı aştım.

O zaman bana aksam da yakin durma ve hatta eve gelme git arkadasında kal. Bana guzel söz soyleme, sarilma. Hadi bunlari yaptın sabah tersleme. Ben sabah operim tabii adamla sabaha kadar sarmas dolaş yatmisım öpmuşum cok mu hem dudaktan degil yanaktan.:) Bi de ben duygularim olduğunu soylemişim ki.

Kızlar beni hakli bulun ya da onu temize çıkarın demiyorum ancak bu yasananlar bu kadar basit olursa daha cok uzülurüm.

açıkçası bana siz halinizden memnunmuşsunuz gibi göründü konuyu baştan sona okuyunca. o yüzden böyle devam diyorum

Sen bu kafayla daha cok uzulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…