Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Hahaha ya ben bunları 25 de yapmadim belki de ondan böyle saçmaliyorum.
hah iste bak ben de onu diyorum algilanmis. 25 yasindayken bile yapilmaz...birak 19 yasindaki bir genc ya da 16 yasindaki bir ergen bile yapilanlarin ne kadar sacma oldugunu algilayabilir

Bir kişi adam o kadar fena değil yazsa yine koşacaksın. O kadar olamaz, bu kadar olamaz diyorsun sürekli. Evet o kadar ve üstüne sakınılması gereken bir ruh hastası.

Ayrica bu nasıl bir denklem?
Eski eş ==》görüşüyor ama sevmiyor.
Soru: Madem görüşecekti niye boşandı?

Eski sevgili ==》 yoklamayı ihmal etmiyor. Sevmiyor ama el altında tutuyor.

Biz kendimizi ne kadar paralasak da kendini ezdirmek için elinden geleni yapıyorsun ve bundan keyif alıyorsun. Inşallah haberlerini 3. sayfada görmeyiz.

Ben duygularımın bitmediğini ona hep söyledim. Zaten buna kızıyorum. Arkadaş kalmak adı altında benim ümidini canlı tutuyor. Hadi arkadaş kaldin kalbe, öpücüge falan ne gerek var ki bunlar tabii basit seyler bir tuşla yapiliyor ve eminim başkalarına da neler neler yazıp, gönderiyordur zira hep çevrimiçi. De bunları bana zaten söylemiş ortada sadakat falan yok ki hem niye olsun iliski yok. İste en cok kizdiğim bu o zaman niye beni umutlandırıyorsun. Amacın kullanmaksa bu bana yapilir mı başına iş alacaginı biliyorsun yani bir gecelik biri değilim ki. Ha umutlanacak bisey yok desek ya bu adamin arkadas olarak bana ihtiyaci yok ki ne diye arayıp, yazıp durdu gecmişte yani bu olaylardan önce.

O zaman arkadas kalsin benim aklımi karıstırmasın. Evet taktik uzak durmam için. Ama tatlim inan ne zaman uzak dursam illa yakinlaşıyor. Yani madem uzaklastım ohhh de beni bırak di mi.
Sen uzak dur o zaman baska erkek mı kalmadı ? Sanki iple bağlıyorlar bu erkekler kadınları. İstediğin zaman gidersin ondan onay mı bekliyorsun anlamıyorum !

Keyif almiyorum canim yanıyor. Ayrica bu kisi bana zarar verecek biri değil. Toplumda sevilen, sayilan, tanınan biri. Bazi insanlar gecmislerini silmiyorlar bu da öyle sanırım. Cevresi çok geniş, seveni cok yani ilişkide olduğu insanlarla iletisimi koparmiyor. Benim durumum da fark şu, eski karisi onu bosadı ve bişey hissetmiyor olmalı yani kadin umutlanmiyordur sanirım ama benim duygularim bitmediği icin umutlanıyordum.

Eski eşiyle görüştüğünü bildiğin birinden nasıl bir şey bekliyorsun? Daha ne desin? Ne yapsın adam?

Ben konuyu okurken adamdan korktum birde yaninda nasil kaldiniz? Psikolojiniz normAl gelmedi bana hala o zaman niye mesaj yazdi arkadas kaldi diyorsunuz? Duymak istediginiz nedir? Ustelik bir yil olmus. Bu adam size iyi gelmiyor ruhen kullaniyor el altinda tutarak.

Geliyorum deyip gitmişsiniz niye geldin deyip sizi terslemiş, üstüne hala ısrar ediyorsunuz yanında olayım diye, gene terslemiş ama siz hala arayıp ısrar ediyorsunuz. Onca şeyden sonra birde buluşuyorsunuz. Evine bile gittiniz, size sarılmasına izin verdiniz. Hayır yani madem gidiyorsunuz sabah sessizce kalkıp gidin, ne diye öpüyorsunuz? Birde vedayı haketmiyorsun demişsiniz komik olmuş orası. Bu ısrarlar neden bulunmaz hint kumaşımı kendisi sizin için? Umarım kendiniz için artık onunla irtibatı kesmişsinizdir.

Baska erkek mi yok allahaskina?
Simdi diyeceksiniz ki duygular duygulaaar duygular.
Eski esin onla ilgili duygulari olmadigindan nasil bu kadar emin oluyorsunuz anlamadim ben?
Bu iliskide simdilikb bir gelecek gormedim ben.Tabi ki elinde yuzuk ve nikah tarihiyle gelmedigi surece.
Adam dengesizin tekiymis bana gore.

Sizi yönlendirecek kimseniz yok mu nasıl bu kadar kör olabilirsiniz, yazık değil mi size, ailenize? Eski sevgiliniz normal değil orası kesin ama siz de çok normal değilsiniz, üst üste aramak da ne? Tanıdığınız başka birileri varsa arardınız biterdi, bu kadar ısrarınız niye

Bu neydi şimdi? Kendinizi neden bu hale düşürdünüz ki? Böyle bi insanla asla bir daha iletişime geçmemenizi temenni ediyorum

Burada hiç kimseye kırıcı konuşmadım. İnan konularıma çok kırıcı yorumlar yapana bile nazikçe cevap verdim. Ama bence birileri sana kırıcı konuşmalı. Şöyle bir, napiyorsun diye silkeleyen olmalı. Hatta bağırıp çağırmalı. Belki böylece kendine gelirsin ve aklını başına toplarsın...

Ben inanın bu kadar kötü bir duruma düştüğüme üzülüyorum. İrtibatı kestim tabii ki. Sadece olanları anlamaya çalışıyorum. Beni elinin altinda tuttu düşüncesi ağır geliyor. Kendime ve ona yakıştıramıyorum. O kadın konusunda bana muhtaç değil, ayrıca hassas yapımı yani erkekten erkeğe atlamadiğımı biliyor kullanacak olsa daha geniş birini tercih ederdi diye düşünüyorum.

Benim neden bu kadar ısrar ettiğime gelirsek, birden ne olduğunu anlayamadım ki. Yani aniden çıkıp gittim bir kac saat sonra dönecektim. Birden istenilmemek beni sarstı. Yani elbette ısrar etmemek gerek ama o da iyi ki ısrar ettin dediğine göre beni sanki buna o yönlendiriyor. Yoksa net bir hayır deseydi en bastan ben gitmezdim bile.

Eski karısı ona bişey hissediyor mu tabii bilemem ama bosayan o. Bi de her aşamada birbirlerine yakindilar yani modern ve uygar bir ilişki. Ha ama bu kişi ona dönmek istiyor olabilir. Madem bunu istiyor beni niye kariştırıyor valla konuştukça bana da manasiz gelmeye basladı.

+ 1000

değersiz olmak için elinden geleni yapmışsın.
adamın bir şey yapmasına gerek kalmamış.

Erkek familyasının genelinde yaratılan fırsatı kullanmak vardır.Sizin kafanızı karıştırıp, mantıgınızı devre dısı bırakmış.. Eminimki başkasının konusuna aynı satırları da siz yazardınız.. Aynaya bakın, kendinize bakın,sizi getirdiği noktaya bakın.. Bunu size yapmasına izin vermeyin... Sizi allak bullak etmesine izin vermeyin.Duygularınızı harcatmayın.İletişiminizi tamamen kesin..

Öf ne gereksiz bir iletişim ya adam resmen eski karısıyla görüşüyor sende evinde mi kalıyosun ve sarılıyosunuz ve sabah öpüyosun ve onca yolu gidiyosun daha bir sürü ve var ama devamını getiremicem uyanık olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…