Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Canlar ben kendimi size bir anlatabilsem. Bakin benim beynim şu sekilde çalışıyor. Bu kişi zaten boşandığından beri eski karısıyla görüşüyor ve bunu bana zaten söylüyor hatta başkalaı da oldu bunları da soyledi. Yani ortada bir kumpas yok.

Eski eşine dönmek istiyor mudur, olabilir, onu sevmedigini biliyorum ancak mantık kullanıp dönmek isteyebilir fakat ben bugüne kadar zaten eski esle hiç iletişim kurmadim ve asla da kurmam asla. Yani ben oraya gidip onlarin arasinı falan acmaya calışmıyorum ki.

Adam beni kullanmak istese ayagına gitmisim ve istekliyim belli, alır beni kullanir sonra da her yerden engeller. Hem bu kadar kötü niyetli olsa daha sakin olmaz mi neden kriz geçirsin?

Size hak veriyorum yazdiklarınız iyi de geliyor ama bu kadar şerefsiz olamaz ya....

Adam haklı hem habersiz gel hem dönüş parası iste.

Yok artık
Ben böyle dengesiz Bi insan görmedim, Bi Çek'i düzen verin kendinize

evliliği düşünüyordun ama şimdi düşünmüyorsun insanların takıldığı nokta bu evlenemeyeceğiz ama arkadaşız arkadaşız ama sarılarak uyuduk sarılarak uyuduk ama aramızda bir şey yok iyi değilsiniz bence mantıklı düşünemiyorsunuz

Kullanılmaya pek meraklısınız.
Adam insan evladıymış valla. Niyetinizi belli etmenize rağmen bişey yapmamış size.

Eski karısıyla görüştüğünü bildiğiniz halde, ona güvenip nasıl yola çıkarsınız.
Her zaman kendinizi garantiye almalısınız, olasılıkları düşünmelisiniz. Bir daha böyle kolay atlatamayabilirsiz. Arkadaşınızın sağlığından şüphe ettim. Ondan uzak durun.

Evet mantıklı düşünemiyorum. Yani ben bir erkeği istemesem cok net davranırım. Eğer kullanacaksam da ki tarzim değil gel takılalım ama beklentin olmasin derim. Şimdi burada benim dengemi bozan şu: Beni tanıyor umut verecek şekilde davranirsa beklentiye gireceğimi biliyor. Madem beni istemiyorsun o zaman umut verme di mi.

Hak etmişsiniz. Bir durup şu yazdıklarınızı yabancı gözüyle okuyun.

Verilmiş bir umut yok ortada bana göre. Arkadaş kalalım demiş sadece. Ha " kaçan kovalanır " sözüne aldandıysanız o da bir taktik.

Bu arada yaşım büyük benim ve o benden de büyük. Para konusu da ay sonu diye öyle oldu ama bu kadar terslik olmasa donecek param vardi ve zaten ertesi gün otobüsle ondan para almadan döndum. Ama evet bu bana ders oldu. Haklisınız.

cebinde doğru düzgün paran, kredi kartın vs olmadan sakın evinden uzaklaşma,
hadi öyle bir hata oldu diyelim, bana böyle davranan birini tekrar arayıp borç isteyeceğime ya da evinde kalacağıma gider geceyi karakolda falan geçiririm, ki yardımcı da olurlardı böyle bir durumda.
insan kendine bu muameleyi nasıl yapar, nasıl yaptırır aklım almadı..

yazilanlari okuyorum da yasim buyuk demissin birkere daha atalarimiza hak verdim. akil yasta degil bastadir diye. ben senin yaptigini 25 yasindayken yapmadim ya...

O zaman arkadas kalsin benim aklımi karıstırmasın. Evet taktik uzak durmam için. Ama tatlim inan ne zaman uzak dursam illa yakinlaşıyor. Yani madem uzaklastım ohhh de beni bırak di mi.

yazilanlari okuyorum da yasim buyuk demissin birkere daha atalarimiza hak verdim. akil yasta degil bastadir diye. ben senin yaptigini 25 yasindayken yapmadim ya...
Hahaha ya ben bunları 25 de yapmadim belki de ondan böyle saçmaliyorum.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Fake deyin şaka deyin.

Yokmuydu bir arkadaşınız kuzeniniz falan para gönderecek. online bilet alacak ne bileyim. Birde sarılarak uyumuşsunuz iyi bari Adam sizi boğmamış

O zaman arkadas kalsin benim aklımi karıstırmasın. Evet taktik uzak durmam için. Ama tatlim inan ne zaman uzak dursam illa yakinlaşıyor. Yani madem uzaklastım ohhh de beni bırak di mi.
Karsi taraf dengesiz olabilr o zaman siz bir durus sergileyin.seni hayatimdan cikariyorum deyin bitsin,her yerden silin engelleyin,zaten farkli sehirdesiniz nasil ulasacak size.arkadas kalalim diyerek siz izin veriyosunuz bu belirsizlige.bu durum bitsin istiyosaniz sizin bir sey yapmaniz lazim

Bi defa baştan eski sevgiliyle bu kadar sıkı fıkı olmak hata... daha önce bişeyler hissettiğin adamla nasıl arkadaş kalınır ki, insanın duyguları nasıl tamamen biter ki. Bence bu yaşadıklarınızın temeli bundan kaynaklanıyor ki kalkıp başka bi şehire onun için dönüş parası bile olmadan gitmek çocuk işi. Ki sonrasında olanlara bişey demiyorum olacak iş değil ...

Ne kadar lüzumsuzca bir hareket bulunduğu şehre gitmek falan çok basit ve gereksiz bir şey olmuş. Adam dengesizin önde gideni böyle bir adam için neden gururunuzu ayaklar altına aldınız?
Bir de o kadar hakaret aşağılamadan sonra adamla beraber uyumussunuz sarılmak falan nedir bu nasıl bir ilişki??

Yaa arkadaşım erkekler tuhaf yaratiklar dir söyle ki;karisini aldatır ama o kadına hiç dokunmadim savunmasıdir sanki aldatmak cinsellikten ibaret bunun nyini anlamiyosun illa birleşme olmasi gerekmiyor sizinle dokunarak tatmin oluyur karısıyla gonlunu tatmin ediyor bir başkasıyla belki cinsel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…