Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Canlar ben kendimi size bir anlatabilsem. Bakin benim beynim şu sekilde çalışıyor. Bu kişi zaten boşandığından beri eski karısıyla görüşüyor ve bunu bana zaten söylüyor hatta başkalaı da oldu bunları da soyledi. Yani ortada bir kumpas yok.

Eski eşine dönmek istiyor mudur, olabilir, onu sevmedigini biliyorum ancak mantık kullanıp dönmek isteyebilir fakat ben bugüne kadar zaten eski esle hiç iletişim kurmadim ve asla da kurmam asla. Yani ben oraya gidip onlarin arasinı falan acmaya calışmıyorum ki.

Adam beni kullanmak istese ayagına gitmisim ve istekliyim belli, alır beni kullanir sonra da her yerden engeller. Hem bu kadar kötü niyetli olsa daha sakin olmaz mi neden kriz geçirsin?

Size hak veriyorum yazdiklarınız iyi de geliyor ama bu kadar şerefsiz olamaz ya....

Yok artık :bicak:
Ben böyle dengesiz Bi insan görmedim, Bi Çek'i düzen verin kendinize

Eski karısıyla arasında olanlar beni ilgilendirmiyor asla karışmam. İlişkilerde gariplikler olabilir. Doğru değildir ama olabilir. Dalga geçmek sizi mutlu ediyor mu bilmiyorum ama insan asla dememeli hayat bu başımıza her sey gelebilir. Sonuçta bu insanla biz evlenmeyi düşünuyorduk basit bir takılma degildi.

evliliği düşünüyordun ama şimdi düşünmüyorsun insanların takıldığı nokta bu evlenemeyeceğiz ama arkadaşız arkadaşız ama sarılarak uyuduk sarılarak uyuduk ama aramızda bir şey yok iyi değilsiniz bence mantıklı düşünemiyorsunuz

Canlar ben kendimi size bir anlatabilsem. Bakin benim beynim şu sekilde çalışıyor. Bu kişi zaten boşandığından beri eski karısıyla görüşüyor ve bunu bana zaten söylüyor hatta başkalaı da oldu bunları da soyledi. Yani ortada bir kumpas yok.

Eski eşine dönmek istiyor mudur, olabilir, onu sevmedigini biliyorum ancak mantık kullanıp dönmek isteyebilir fakat ben bugüne kadar zaten eski esle hiç iletişim kurmadim ve asla da kurmam asla. Yani ben oraya gidip onlarin arasinı falan acmaya calışmıyorum ki.

Adam beni kullanmak istese ayagına gitmisim ve istekliyim belli, alır beni kullanir sonra da her yerden engeller. Hem bu kadar kötü niyetli olsa daha sakin olmaz mi neden kriz geçirsin?

Size hak veriyorum yazdiklarınız iyi de geliyor ama bu kadar şerefsiz olamaz ya....
Kullanılmaya pek meraklısınız.
Adam insan evladıymış valla. Niyetinizi belli etmenize rağmen bişey yapmamış size.

Eski karısıyla görüştüğünü bildiğiniz halde, ona güvenip nasıl yola çıkarsınız.
Her zaman kendinizi garantiye almalısınız, olasılıkları düşünmelisiniz. Bir daha böyle kolay atlatamayabilirsiz. Arkadaşınızın sağlığından şüphe ettim. Ondan uzak durun.

Evet mantıklı düşünemiyorum. Yani ben bir erkeği istemesem cok net davranırım. Eğer kullanacaksam da ki tarzim değil gel takılalım ama beklentin olmasin derim. Şimdi burada benim dengemi bozan şu: Beni tanıyor umut verecek şekilde davranirsa beklentiye gireceğimi biliyor. Madem beni istemiyorsun o zaman umut verme di mi.

Hak etmişsiniz. Bir durup şu yazdıklarınızı yabancı gözüyle okuyun.

Evet mantıklı düşünemiyorum. Yani ben bir erkeği istemesem cok net davranırım. Eğer kullanacaksam da ki tarzim değil gel takılalım ama beklentin olmasin derim. Şimdi burada benim dengemi bozan şu: Beni tanıyor umut verecek şekilde davranirsa beklentiye gireceğimi biliyor. Madem beni istemiyorsun o zaman umut verme di mi.
Verilmiş bir umut yok ortada bana göre. Arkadaş kalalım demiş sadece. Ha " kaçan kovalanır " sözüne aldandıysanız o da bir taktik.

Bu arada yaşım büyük benim ve o benden de büyük. Para konusu da ay sonu diye öyle oldu ama bu kadar terslik olmasa donecek param vardi ve zaten ertesi gün otobüsle ondan para almadan döndum. Ama evet bu bana ders oldu. Haklisınız.

cebinde doğru düzgün paran, kredi kartın vs olmadan sakın evinden uzaklaşma,
hadi öyle bir hata oldu diyelim, bana böyle davranan birini tekrar arayıp borç isteyeceğime ya da evinde kalacağıma gider geceyi karakolda falan geçiririm, ki yardımcı da olurlardı böyle bir durumda.
insan kendine bu muameleyi nasıl yapar, nasıl yaptırır aklım almadı..

yazilanlari okuyorum da yasim buyuk demissin birkere daha atalarimiza hak verdim. akil yasta degil bastadir diye. ben senin yaptigini 25 yasindayken yapmadim ya...

O zaman arkadas kalsin benim aklımi karıstırmasın. Evet taktik uzak durmam için. Ama tatlim inan ne zaman uzak dursam illa yakinlaşıyor. Yani madem uzaklastım ohhh de beni bırak di mi.

yazilanlari okuyorum da yasim buyuk demissin birkere daha atalarimiza hak verdim. akil yasta degil bastadir diye. ben senin yaptigini 25 yasindayken yapmadim ya...
Hahaha ya ben bunları 25 de yapmadim belki de ondan böyle saçmaliyorum.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Fake deyin şaka deyin.

Yokmuydu bir arkadaşınız kuzeniniz falan para gönderecek. online bilet alacak ne bileyim. Birde sarılarak uyumuşsunuz iyi bari Adam sizi boğmamış

O zaman arkadas kalsin benim aklımi karıstırmasın. Evet taktik uzak durmam için. Ama tatlim inan ne zaman uzak dursam illa yakinlaşıyor. Yani madem uzaklastım ohhh de beni bırak di mi.
Karsi taraf dengesiz olabilr o zaman siz bir durus sergileyin.seni hayatimdan cikariyorum deyin bitsin,her yerden silin engelleyin,zaten farkli sehirdesiniz nasil ulasacak size.arkadas kalalim diyerek siz izin veriyosunuz bu belirsizlige.bu durum bitsin istiyosaniz sizin bir sey yapmaniz lazim

Bi defa baştan eski sevgiliyle bu kadar sıkı fıkı olmak hata... daha önce bişeyler hissettiğin adamla nasıl arkadaş kalınır ki, insanın duyguları nasıl tamamen biter ki. Bence bu yaşadıklarınızın temeli bundan kaynaklanıyor ki kalkıp başka bi şehire onun için dönüş parası bile olmadan gitmek çocuk işi. Ki sonrasında olanlara bişey demiyorum olacak iş değil ...

Kızlar merhaba, eski erkek arkadaşımla sözde arkadaş kaldık. Bana vatsaptan günaydın, öpücük, ne haber gibi bir iki kelimelik mesajlar atıyor ki neredeyse ayrılalı bir yıl olacak ben de fazlasıyla karşılık veriyorum ancak bizim asla bir geleceğimiz olmayacağı defalarca aramızda konuşuldu.

Geçenlerde doktora gitmesini gerektiren bir rahatsızlığı oldu ve o biraz isteksiz davrandı. Ben de hem onu teşvik etmek için hem de bunu bahane ederek günü birlik onun yanına gittim. Uzak şehirlerde yaşıyoruz.

Kızlar inanın amacım birlikte bir kahve içip sonra dönmekti ve ilk kez böyle bir şey yaptım ama ne oldu biliyor musunuz? Sen nasıl gelirsin, hayatıma nasıl birden müdahale edersin, bana dayatamazsın seninle görüşmeyeceğim dedi telefonda. Ben şok.

Senin doktora gitmeni sağlamak için geldim dedim, ben zaten doktordayım dedi. İyi ya o zaman yalnız kalma ben yanına geleyim deyince de ne dese beğenirsiniz zaten yalnız değilim eski karım var yanımda dedi.

Şimdi ben buna şaşırmış falan değilim. Görüştüklerini biliyorum hatta başkalarının da hayatına girdiğini konuşmuştuk. Ki bu çok normal biz sevgili değiliz ki.

Ne kadar kötü hissettim bi yerde oturdum nasıl yorgunum kaç vasıta değiştirmişim ona gelmek için ve bu insanla daha bir kaç gün önce telefonda gayet güzel konuşmuşuz, kapısına dayanmış değilim ki ne bu panik.

Daha bitmedi kızlar...

Bir çay içtim biraz biseyler atıştırdım ve dönüşe geçtim ve yine bir şok tüm otobüs firmalarını gezdim tek bir yer yok, uçağa param yetmedi, otele de yetmedi tabii. Ben böyle tersleneceğimi hiç düşünmemistim ki, otobüsle dönerim olmadı uçak için ondan borç alabilirim diye planlamıştım.

Tanıdıklarım var o şehirde ama aniden arayıp kimseyi rahatsız etmek istemedim. Gelmişken onu görmeden dönmek istemedim. Telefonla aramaya başladım, dönüş için bana borç ver hatta istersen havale yap durumum budur dedim. Bana param yok, beni ilgilendirmiyorsun artık ne halin varsa dedi ve beni engelledi.

Gözümden nasıl yaşlar boşaldığını anlatamam, şimdi bile zor tutuyorum. Bu davranışlara alışkın biri asla değilim ve kendimi bu hallere nasıl düşürdüm diye çok üzüldüm. Buna bir iki bişeyler yazdım ve ne yapacağımı bilemez bir halde otururken bana mesaj attı sadece bir çay içimlik buluşalım diye.

Buluştuk, asıl şoku orada yaşadım zaten. Kızlar resmen sinir krizi geçirdi. Yani üstünü başını parçalamaya kalktı ya, tişörtünün yakasını çekiştirirken yırtacaktı. Ben dumur oldu yan masalar bize bakakaldı. Otele götürdü beni orada parası yetmedi. Otelin önünde çıkardı evinin anahtarlarını verdi sen bu gece bende kal dedi.

Ben artık daha fazla uzatmak istemedim yani ertesi sabaha kadar güvenli bir yerde kalayım sonra gün aydınlanınca evime döneceğim diye kendimi rahatlattım. Bu arada şaka gibi ama o eski karısıyla yemeğe gitti ben onun evine.

Bir kaç saat sonra geldi. Daha kapıdan girdi gerginlik başladı. Öyle bir bağırdı ki inanın duramadım, kaçmak istedim ama kapı kilitli, anahtar yok. Bende kapının önüne oturdum.

Bu sakinleşti. Geldi beni oradan alıp, içeri götürdü. Başladı bana iltifatlar etmeye sanırsınız bana sırılsıklam aşık, ilişkimizin neden olmadığını anlattı ve haklı, çek kendini bak o zaman ben senin peşinden koşarım dedi. Başka biriyle olmanı asla istemiyorum ama buna karışamam falan filan. Daha garibi ne biliyor musunuz bu sekilde ısrar etmen iyi oldu yoksa şu anları yaşayamayacaktık dedi.

Ben de dedim ki, bu sözlerine kanıyorum biliyorsun ama belli ki sen eski karınla tekrar birlikte olmaya çalışıyorsun. Bana gündüz belki öyledir demişti. Akşam yok öyle bir şey dedi.

Ve kızlar benimle sohbet etmeye başladı tatlı tatlı, sonra geç saatlere kadar hoş vakit geçirdik. Gece sabaha kadar bana sımsıkı sarılarak yattı. Ben sabah daha hava aydınlanmadan kalktım bir an önce dönmek için, onu öpüp ben gidiyorum dedim. Yine bana ters konuştu iyi mi? Kapıya uğurlamaya geldi, vedalaşalım dedi ben de haketmiyorsun deyip çıktım. Bir daha iletişim yok.

Gece uyurken dislerini gıcırdatıp durdu. Bana surekli sana cok kızgınım, öfkeliyim dedi sürekli. Tüm bu yaşadıklarım kendimi çok değersiz hissetmeme neden oldu, yaşam ışığım söndü, içim sıkılıyor ben gercekten bu tarz şeyler yaşamaya alışık değilim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ne kadar lüzumsuzca bir hareket bulunduğu şehre gitmek falan çok basit ve gereksiz bir şey olmuş. Adam dengesizin önde gideni böyle bir adam için neden gururunuzu ayaklar altına aldınız?
Bir de o kadar hakaret aşağılamadan sonra adamla beraber uyumussunuz sarılmak falan nedir bu nasıl bir ilişki??

Yaa arkadaşım erkekler tuhaf yaratiklar dir söyle ki;karisini aldatır ama o kadına hiç dokunmadim savunmasıdir sanki aldatmak cinsellikten ibaret bunun nyini anlamiyosun illa birleşme olmasi gerekmiyor sizinle dokunarak tatmin oluyur karısıyla gonlunu tatmin ediyor bir başkasıyla belki cinsel....

Back