Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yani sende oylesindir bence
Bende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))

Bende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))
Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim 42de doğdu annem Maşallah yani :))

Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim 42de doğdu annem Maşallah yani :))
Ben kızıma doğum yaptığımda 46 yaşındaki kadın doğum yapmıştı.Adetten kesildim sandım ,7 aylık olana kadar anlamadım,kardeşimin çenesinden kurtulmak için test yaptım da öğrendim demişti.

Nevreste senin yemek bölümünü azıcık dağıttık gülüm :))) oynadık yedik içtik
Çok iyi yapmışsınız ablamDağınıklığı çok seviyorumBu kategori pek sessiz geçti bari son günlerinde hareketlendirelimBir tek göbek muhabbeti yapmayalım

Benim annem 42de dogdu:)ben cok istiyodum kardesim olsun diye şükür ki oldu cocuk evin senligi:)

Çok iyi yapmışsınız ablamDağınıklığı çok seviyorumBu kategori pek sessiz geçti bari son günlerinde hareketlendirelimBir tek göbek muhabbeti yapmayalım

Aaaaa ben bilseydim sakin olduğunu gelir şurada iki oynar, 2 kaşık havası çalar dürüm kıvırıp yerdim, üstüne Kyohei14'te tatlı yapacak onu yerdim, göbek demiyorduk enerjimizle diyeyim o zaman burayı şenlendirirdik, Lunya bile kalktı oynadı

Gel ablam her zaman biz göbekte atarız,vur patlasın çal oynasın oynarız
N Nana demişken
Daha dün 1 kova yemedin mi
Ben ne zaman bir kova mısır yedim

Evet abla ben tatli yapcam sizin mutfakta yiyip yiyip oynicaz kizinla birlikte iste sen gelmeyince sessiz oluyo buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…