Bende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yanisende oylesindir bence
Ben balık burcuyum.Duygusallık kalmadı artıkBenimde yükselenim balikduygusallik mahvediyo adami
Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benimBende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))
30dan sonra yükselen burca geciliyo zatenBen balık burcuyum.Duygusallık kalmadı artıkGenç kızlık zamanlarında mahvediyor doğru
Benim ikiside ikizler30dan sonra yükselen burca geciliyo zatensendeki baliklik gitmis
Allah sağlıklı ömür versinAaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim42de doğdu annem Maşallah yani :))
Nevreste senin yemek bölümünü azıcık dağıttık gülüm :))) oynadık yedik içtikBenim ikiside ikizler
Ben kızıma doğum yaptığımda 46 yaşındaki kadın doğum yapmıştı.Adetten kesildim sandım ,7 aylık olana kadar anlamadım,kardeşimin çenesinden kurtulmak için test yaptım da öğrendim demişti.Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim42de doğdu annem Maşallah yani :))
Çok iyi yapmışsınız ablamNevreste senin yemek bölümünü azıcık dağıttık gülüm :))) oynadık yedik içtik
Benim ikiside ikizler
Belli oluyorOoooo ikizleren anlasamadigim burclardan
Cok tesekkurler ablacim:) oyle oldu kismet iste:)Allah sağlıklı ömür versinmaşallah annen boy boy sıralamış
Benim annem 42de dogdu:)ben cok istiyodum kardesim olsun diyeBen kızıma doğum yaptığımda 46 yaşındaki kadın doğum yapmıştı.Adetten kesildim sandım ,7 aylık olana kadar anlamadım,kardeşimin çenesinden kurtulmak için test yaptım da öğrendim demişti.
Çok iyi yapmışsınız ablamDağınıklığı çok seviyorum Bu kategori pek sessiz geçti bari son günlerinde hareketlendirelim Bir tek göbek muhabbeti yapmayalım
Gel ablam her zaman biz göbekte atarız,vur patlasın çal oynasın oynarız
Aaaaa ben bilseydim sakin olduğunu gelir şurada iki oynar, 2 kaşık havası çalar dürüm kıvırıp yerdim, üstüne Kyohei14'te tatlı yapacak onu yerdim, göbek demiyorduk enerjimizle diyeyim o zaman burayı şenlendirirdik, Lunya bile kalktı oynadı
Ben ne zaman bir kova mısır yedimDaha dün 1 kova yemedin mi
Belli oluyor
Evet abla ben tatli yapcam sizin mutfakta yiyip yiyip oynicaz kizinla birlikte
Aaaaa ben bilseydim sakin olduğunu gelir şurada iki oynar, 2 kaşık havası çalar dürüm kıvırıp yerdim, üstüne Kyohei14'te tatlı yapacak onu yerdim, göbek demiyorduk enerjimizle diyeyim o zaman burayı şenlendirirdik, Lunya bile kalktı oynadı
DünBen ne zaman bir kova mısır yedim
Ben demedim, nevroş yemişBen şimdi biraz çıkayım, sonra yine geleceğim, Lunya mı demiş bir kova mısırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?