- 12 Temmuz 2006
- 56.298
- 216.597
- 1.223
- 52
Allaaaaaahhhh yeme de yanında yaaattttIstedigin çikolata olsun ablacim:)) hemide fındıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaaaaaahhhh yeme de yanında yaaattttIstedigin çikolata olsun ablacim:)) hemide fındıklı
Seviyosuun yaniiiiabla gel ya birlikte cay keyfi yapalim yanina pasta da yaparim sanasütlü serbetli cikolatali ne tur tatli seviyosun soyle yeterAllaaaaaahhhh yeme de yanında yaaatttt
Hiiii beni can evimden vurdun, gelmem mi gülüm, tatlının hertürlüsünü yerim, senin gönlünden hangisi geçerseSeviyosuun yaniiiiabla gel ya birlikte cay keyfi yapalim yanina pasta da yaparim sanasütlü serbetli cikolatali ne tur tatli seviyosun soyle yeter
Kız onu bunu bırak , son sıraları paylaşıyoruz gel Ankara havası oynayalım bizSeviyosuun yaniiiiabla gel ya birlikte cay keyfi yapalim yanina pasta da yaparim sanasütlü serbetli cikolatali ne tur tatli seviyosun soyle yeter
Oy oy boyle misafire ne yapilmaz abla sütlü tatli yapim dicemde serbetlidende vazgecemiyoruz sütlü hurma tatlisi yapim sana icide bol cevizliHiiii beni can evimden vurdun, gelmem mi gülüm, tatlının hertürlüsünü yerim, senin gönlünden hangisi geçerse
Yaaa oynayalim Walla ablam birincilige giderken bizi takmiyo sonuncularla ankara havasi oynarim bendesonunculuk cok zevkliymis yaaa niye demiyodu kimse bu kadar rahat hissettirdiginiKız onu bunu bırak , son sıraları paylaşıyoruz gel Ankara havası oynayalım biz
Tesekkur ederim begenmenize sevindimSunumu beni çok cezbetti. Onun için oyumu Azra910 ya verdim. Güle güle kullansın.
Ahahha oda olur halayda cekerizKaşık oynayalım bende varım sizle, azimli bir yiyici olarak yediklerimi eritmem lazım :)))))
Ahahha oda olur halayda cekeriz
Sagol ahterim cok kolay lavas yapmasi :)Yufkalar çok güzel görünüyor abrekam harika valla eline sağlık
Bana üğret u zamanSagol ahterim cok kolay lavas yapmasi :)
Sen iste yeterki ogretirim balım :)Bana üğret u zaman
Yaaa oynayalim Walla ablam birincilige giderken bizi takmiyo sonuncularla ankara havasi oynarim bendesonunculuk cok zevkliymis yaaa niye demiyodu kimse bu kadar rahat hissettirdigini
O zaman haydi pisteKaşık oynayalım bende varım sizle, azimli bir yiyici olarak yediklerimi eritmem lazım :)))))
Kız biz boşuna sülalem rahat havalarında gezmiyoruzsonunculuk cok zevkliymis yaaa niye demiyodu kimse bu kadar rahat hissettirdigini
Hopppaaaaaa