- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Gecen yazz 60in üstüne ciktim cikmaz olaydimbu yaza tekrar 50lere dusmem lazimm...peki senin hedefin kac ki daha vercen mi bence bu kilo sana iyiKikikikiki benden 2 cm kısa
Aşk olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen yazz 60in üstüne ciktim cikmaz olaydimbu yaza tekrar 50lere dusmem lazimm...peki senin hedefin kac ki daha vercen mi bence bu kilo sana iyiKikikikiki benden 2 cm kısa
Aşk olsun
Bahaneler bahaneler2 cm in lafımı olurHem ben diyet yapmıyorum siz yapıyorsunuz
Midesi bozulacak sonra gece nasıl uyuyacakAlttan cips gördüm patates kızartması da olabilir
Ehhhh öğretmen şimdi
Diyete başlasam 1 ayda 4-5 verirdimSonra hava yapardımBahaneler bahaneler
2 cm de 2 cm dur bak sayesinde hava atıyorum
Hedefim 58 beni gördün dimi iyi diyorlar ama gobuş vardı oda go goGecen yazz 60in üstüne ciktim cikmaz olaydimbu yaza tekrar 50lere dusmem lazimm...peki senin hedefin kac ki daha vercen mi bence bu kilo sana iyi
Boyun kaçGecen yazz 60in üstüne ciktim cikmaz olaydimbu yaza tekrar 50lere dusmem lazimm...peki senin hedefin kac ki daha vercen mi bence bu kilo sana iyi
He he öyle öyleDiyete başlasam 1 ayda 4-5 verirdimSonra hava yapardım
Ramazanda veririmHe he öyle öyle
Yoo gormedim nerden bakicam? Gobek falan kalmamistir benceHedefim 58 beni gördün dimi iyi diyorlar ama gobuş vardı oda go go
Kola içer rahatlarim diyordu en son bilmiyorumMidesi bozulacak sonra gece nasıl uyuyacak
Kola rahatlatmaz soda içsinKola içer rahatlarim diyordu en son bilmiyorum
1.62 :) kilo 64 gecen yaz bana 6 kiloya mal oldu bu yaza bi 10 kilo vererek giricem Inşallah :)Boyun kaç
Kız nasıl göremezsin birazdan atıyorumYoo gormedim nerden bakicam? Gobek falan kalmamistir bence
Bilmiyorum, fanta da olabilirKola rahatlatmaz soda içsin
Hemen o zaman merakla bekliyorum :)Kız nasıl göremezsin birazdan atıyorum
Ramazan sonrası hop geriRamazanda veririm
Ben de kışın alıyorumBenim sağlık problemlerim var ilaçları biraz ihmal etsem hemen alıyorum veya ruh halimden dolayı etkileniyorAma aşağı yukarı hep aynıyım1.62 :) kilo 64 gecen yaz bana 6 kiloya mal oldu bu yaza bi 10 kilo vererek giricem Inşallah :)
Ben yazın kilo almıyorum conemRamazan sonrası hop geri
Ramazan diyet dengelerini bozuyor aslinda:/metabolizma falan yavasliyor Ramazanda almasam bana yeterRamazan sonrası hop geri
Sen geceleri çok yiyorsun galibaNeyin rahatlattığını çok iyi biliyorsunBilmiyorum, fanta da olabilir