• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Gazelim, çok çok tebrik ederim...Kırmızı gerçekten çok yakışmış, hediyelerini de iyi günlerde, güle güle kullan canım benim...:16::16::16:

teşekkürler canım.. :16:düşün canım daha çok zaman var :23:

insan bunu kesmeye kıyamaz....:56:
ben şeker hamurunu denedim daha önce...
ama kıvamını tutturamadım yaa :5:açılmadı bi türlü..pastayı kaplayacaktım, ama tabak boyu kadar bile açamadım...nede öyle oldu acaba... :17:
gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..

ha nere kalmistim..eger seker hamuru yapacaksan marshmallow yazandan al irek,beyaz oluyor..istersen foto ceker eklerim,eve vari..o markaan aligin zaman,benim tarife göre yaparsan cok yumusak oluyor ve daha meraneyi üzerine inirmeden aciliyor:9:

ne reklam yaptim ama:9:
Bu kadar zarif insanın masasıda harika olur bence :29:düşün canım ama bu katagoride görmek istediğim kişilerin arasındasın :54:
cnm benim,utandim valla:17::17:

insallah cnm..bene istiyorum,2 kategori ara verim yeter sanirim:9:yinede söz vermeyeyim,malum diyetteyim,kizlaran firca yemim sonra:4:

ahh su d harfi bassin diye 10 efa tikliyorum,ne olur kusura bakmayin.konusmayi yeni ögrenen cocuklar gibi yazim:43:

teşekkürler canım.. :16:düşün canım daha çok zaman var :23:

insan bunu kesmeye kıyamaz....:56:
ben şeker hamurunu denedim daha önce...
ama kıvamını tutturamadım yaa :5:açılmadı bi türlü..pastayı kaplayacaktım, ama tabak boyu kadar bile açamadım...nede öyle oldu acaba... :17:
Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:

Son düzenleme:
gazelcigim haribo nun markasinan aliysam marshmallow u bazen olmaigini uymustum..bu araa benim d tusu basmiyor,anlamaya calisin siz..

ha nere kalmistim..eger seker hamuru yapacaksan marshmallow yazandan al irek,beyaz oluyor..istersen foto ceker eklerim,eve vari..o markaan aligin zaman,benim tarife göre yaparsan cok yumusak oluyor ve daha meraneyi üzerine inirmeden aciliyor:9:

insallah cnm..bene istiyorum,2 kategori ara verim yeter sanirim:9:yinede söz vermeyeyim,malum diyetteyim,kizlaran firca yemim sonra:4:

ahh su d harfi bassin diye 10 efa tikliyorum,ne olur kusura bakmayin.konusmayi yeni ögrenen cocuklar gibi yazim:43:

:38::38::38::38::38:hayırlısı bekliyoruz :29:

Gazelim, çok çok tebrik ederim...Kırmızı gerçekten çok yakışmış, hediyelerini de iyi günlerde, güle güle kullan canım benim...:16::16::16:

çok teşekkür ederim biberonum, :16::16:
bende çok sevdim kırmızıyı :1::1:

haribonun pakette satılanlarını almıştım canım..mikrodalga da erittim, sonra pudra şekeri ile hamur kıvamına getirdim...
hiç bekletmedim sertleşmesin diye, hemen açtım ama açılmadı :5:
açılmayınca bende ufak ufak kesip çiçek şekli vermiştim :1::1:

Canım sen marshallowdanmı yaptın yoksa glokoz şekerindenmi:26:

haribonun pakette satılan marshmalow canım...duyduğuma göre lokumla da yapılıyormuş...

cnm öyle gelen gienimde cok yoktur benim..ailem yanimda egil..es ost ta ek yok:5:

aynen canım bende gurbetteyim kimsem yok burda...
anlıyorum seni...hayali gün yapıcaz bizde o zaman...:1::1:

çok teşekkür ederim biberonum, :16::16:
bende çok sevdim kırmızıyı :1::1:

haribonun pakette satılanlarını almıştım canım..mikrodalga da erittim, sonra pudra şekeri ile hamur kıvamına getirdim...
hiç bekletmedim sertleşmesin diye, hemen açtım ama açılmadı :5:
açılmayınca bende ufak ufak kesip çiçek şekli vermiştim :1::1:

haribonun pakette satılan marshmalow canım...duyduğuma göre lokumla da yapılıyormuş...

aynen canım bende gurbetteyim kimsem yok burda...
anlıyorum seni...hayali gün yapıcaz bizde o zaman...:1::1:

cnm normale 1 gece bekletmek gerekiyor ama bene yaptigim gün actigim olmustuhic sertlesmeisaece haribonun renki haribo gibi yumusak sekerlerinen almistim bir efa,o acilmamistihatta cignenmemisti bile,sert tuhaf bisey olmustu:25:

o yüzen edigim markaan aliyorum ve hic sert olmuyor.
lokumdan elossa yapmisti,onua ene istersen:34:

hayali gün güzelmis:9:cocuklari alir güncülük oynuyoruz derim:9::9:

cnm normale 1 gece bekletmek gerekiyor ama bene yaptigim gün actigim olmustuhic sertlesmeisaece haribonun renki haribo gibi yumusak sekerlerinen almistim bir efa,o acilmamistihatta cignenmemisti bile,sert tuhaf bisey olmustu:25:

o yüzen edigim markaan aliyorum ve hic sert olmuyor.
lokumdan elossa yapmisti,onua ene istersen:34:

hayali gün güzelmis:9:cocuklari alir güncülük oynuyoruz derim:9::9:

gün masalarında ortaya kase konur da içine çeyrek altınlar konur ya, iki üç altın koyalım da gerçekçi olsun :60:
lokumdan denemek istiyorum....inşallah tuttururum :1:

gün masalarında ortaya kase konur da içine çeyrek altınlar konur ya, iki üç altın koyalım da gerçekçi olsun :60:
lokumdan denemek istiyorum....inşallah tuttururum :1:
Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olu:60::60:
o degilde adim gün cahiline cikar diye korkuyorum:9:

dene cnm,insallah tutturursun:56:

Ben hic güne gitmeigim icin bilmiyorum bu adetleri,söylemen iyi olu:60::60:
o degilde adim gün cahiline cikar diye korkuyorum:9:

dene cnm,insallah tutturursun:56:

bende altın gününe hiç katılmadım canım, paralıydı benim katıldığım, neyse para da olur yaa, önemli olan değeri dimi :60:

gazel tebrik ederim canim :119::119::119::119::119:

çok teşekkür ederim rabiacım :16:

Gazel tebrik ediyorum birinciliğini :46:
Diğer arkadaşlarımızıda kutluyorum bu arada hepinizin ellerine sağlık :46::46: :54:

teşekkür ederim canım çok sağol :16:

Rica ederim bütün yemekler harikaydı zaten :16:

evet canım hepsi çok güzel yemeklerdi...
ben yemekler eklenmeye başladıkça, yok yok bu kadar güzel yemekler varken ben kesin kazanamam diyordum, ama şükür kazandım :34: hem şaşkın hem mutluyum...
oy veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...:16:

evet canım hepsi çok güzel yemeklerdi...
ben yemekler eklenmeye başladıkça, yok yok bu kadar güzel yemekler varken ben kesin kazanamam diyordum, ama şükür kazandım :34: hem şaşkın hem mutluyum...
oy veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...:16:

Herkes iddialı olunca yemek konusunda terettüt etmek te normal tabi..
Hem göze hem de mideye hitap olunca bizlerde kararsız kalıyoruz,hangisine oy vereceğiz diyede düşünüyoruz.,
Gönlümüz hepinizin kazanması tabi.

Herkes iddialı olunca yemek konusunda terettüt etmek te normal tabi..
Hem göze hem de mideye hitap olunca bizlerde kararsız kalıyoruz,hangisine oy vereceğiz diyede düşünüyoruz.,
Gönlümüz hepinizin kazanması tabi.

çok haklısın canım, seçim yaparken zorlanıyor insan...
keşke tadına bakılabilse dimi :1:

Back