• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yani:KK70: sende oylesindir bence
Bende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))

Bende çok severim, çocuklar dünyanın en masum canlıları ama tabii yaş aldı başını gitti artık gençlerin bebelerini seveceğiz :)))
Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim:D 42de doğdu annem Maşallah yani :))

Aaaa ablacim niye öyle diyosun gencsiniz daha yaa kardesim 2 yasinda benim:KK70: 42de doğdu annem Maşallah yani :))
Ben kızıma doğum yaptığımda 46 yaşındaki kadın doğum yapmıştı.Adetten kesildim sandım ,7 aylık olana kadar anlamadım,kardeşimin çenesinden kurtulmak için test yaptım da öğrendim demişti.:KK45:

Nevreste senin yemek bölümünü azıcık dağıttık gülüm :))) oynadık yedik içtik :-)
Çok iyi yapmışsınız ablam:KK200:Dağınıklığı çok seviyorum:KK45:Bu kategori pek sessiz geçti bari son günlerinde hareketlendirelim:-)Bir tek göbek muhabbeti yapmayalım:KK70:

Ben kızıma doğum yaptığımda 46 yaşındaki kadın doğum yapmıştı.Adetten kesildim sandım ,7 aylık olana kadar anlamadım,kardeşimin çenesinden kurtulmak için test yaptım da öğrendim demişti.:KK45:
Benim annem 42de dogdu:)ben cok istiyodum kardesim olsun diye :KK70: şükür ki oldu cocuk evin senligi:)

Çok iyi yapmışsınız ablam:KK200:Dağınıklığı çok seviyorum:KK45:Bu kategori pek sessiz geçti bari son günlerinde hareketlendirelim:-)Bir tek göbek muhabbeti yapmayalım:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Aaaaa ben bilseydim sakin olduğunu gelir şurada iki oynar, 2 kaşık havası çalar dürüm kıvırıp yerdim, üstüne Kyohei14'te tatlı yapacak onu yerdim, göbek demiyorduk enerjimizle diyeyim o zaman burayı şenlendirirdik, Lunya bile kalktı oynadı :KK70:

Aaaaa ben bilseydim sakin olduğunu gelir şurada iki oynar, 2 kaşık havası çalar dürüm kıvırıp yerdim, üstüne Kyohei14'te tatlı yapacak onu yerdim, göbek demiyorduk enerjimizle diyeyim o zaman burayı şenlendirirdik, Lunya bile kalktı oynadı :KK70:
Gel ablam her zaman biz göbekte atarız,vur patlasın çal oynasın oynarız:KK70:
N Nana demişken:işsiz:
Daha dün 1 kova yemedin mi :KK64:
Ben ne zaman bir kova mısır yedim:skandal:

:D :D

Evet abla ben tatli yapcam sizin mutfakta yiyip yiyip oynicaz kizinla birlikte:D iste sen gelmeyince sessiz oluyo buralar

Back