Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Senle ben bayılana kadar oynar yeriz, sabah bizi ilk bulan yerimize yatırır artık
Yalnız benim kızla eşimde sabaha kadar gidip gelip yer, senle yiyeceklerimizi kilit altına alalım, biz yemeden sömürebilirler
Ayy abla yaa ne güzel konusuyosun öyle agzin bal yesinn bisi olmaz yaa onlarada veririz yemeklerimizden yazik ac kalmasinlar kızin kücük mü ablacim

Hahaaahh zevklerimiz ayni cok iyi anlasirdik emin oldum yanii ben hem yiyici hem yapiciyim ac kalmazdik
Gel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparız
Hem yer hem oynarız, mutfakta 3 hatun

Gel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparız
Hem yer hem oynarız, mutfakta 3 hatun
Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acaba
Mutfakta yiyip oynama fikrine bayildimhee bu arada cok eglenceliyimdir cidden

Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acaba
Mutfakta yiyip oynama fikrine bayildim

Aaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)

Aaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)
Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorumkonusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)

Balık kadınlarına da selam göndersen

Balıklara da selam olsun, duygusal kadınlar

Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorumkonusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)

:)))) Koç kadınlarının geneli böyle demek ki sert ama dozunda, samimilerdir de, enerjileriyle dünyayı dize getirirler, annenden biliyorsundur zaten, Allah annenize bağışlasın sizleri, onu da size inşaallah

Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yani sende oylesindir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…