Tamam ablam gel bekliyoruzBen şimdi biraz çıkayım, sonra yine geleceğim, Lunya mı demiş bir kova mısırı
Kuş kadar yemek yiyorum onuda çok görüyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ablam gel bekliyoruzBen şimdi biraz çıkayım, sonra yine geleceğim, Lunya mı demiş bir kova mısırı
Yok öyle birşeyEşim yemiş olabilir
Yani kavgayı kesmeyin devam edin diyorsunEmrin olur ablamAha kavga var, ben dönene kadar kavgayı bitirmeyin, biterse de kim yendi sonucu yazın buraya hahahahahhaa
Hemen kocişine at suçu, zaten koladan içmiş kızlar içti demiştinYok öyle birşeyEşim yemiş olabilir
Hangi kuş, deve kuşu ?Tamam ablam gel bekliyoruz
Kuş kadar yemek yiyorum onuda çok görüyorlar
Biz eve kola ve hazır meyve suyu almıyoruz.Milli içeceğimiz ayran neyimize yetmiyorHemen kocişine at suçu, zaten koladan içmiş kızlar içti demiştin
Hangi kuş, deve kuşu ?
Ayrana mı karıştırdınız yoksa kolayıBiz eve kola ve hazır meyve suyu almıyoruz.Milli içeceğimiz ayran neyimize yetmiyor
Boy kaçtı benim 168 , 61 de kilo
Lunya aramızda sadece 2 kilo var
Cips yiyor o şimdiPamukseker19 alttan alttan bakma gel iki muhabbet edelim
Yok biz kola içmiyoruzAyrana mı karıştırdınız yoksa kolayı
Way Masallah en son 66ydin sen 61e dustun demek darısı basimaAyrana mı karıştırdınız yoksa kolayı
Cips mi Bu saatte birşey yenmezHem de cipsSenin içine Aus'mu kaçmışCips yiyor o şimdi
Kikikikiki benden 2 cm kısaYok biz kola içmiyoruz
1.66
Aşk olsunWay Masallah en son 66ydin sen 61e dustun demek darısı basima
PC de net sorunu oldu,tele geçtim. Üşeniyorum yazmaya,az bekliyeyim gelir belki net.deynepnaz nereye kayboldun
2 cm in lafımı olurHem ben diyet yapmıyorum siz yapıyorsunuzKikikikiki benden 2 cm kısa
Aşk olsun
Alttan cips gördüm patates kızartması da olabilirCips mi Bu saatte birşey yenmezHem de cipsSenin içine Aus'mu kaçmış
Tamam canım gelirse gel bekliyorumPC de net sorunu oldu,tele geçtim. Üşeniyorum yazmaya,az bekliyeyim gelir belki net.