- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Akşam anneme sorayım dur.Evet koyun etini biz de yiyemiyoruz.Sadece kurbanda kesilince ızgara olunca kokmuyor.
Tamam sor bakalım annen hangisi ile yapıyormuşEğer koyun yapmıyorsa tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam anneme sorayım dur.Evet koyun etini biz de yiyemiyoruz.Sadece kurbanda kesilince ızgara olunca kokmuyor.
Tamam sor bakalım annen hangisi ile yapıyormuşEğer koyun yapmıyorsa tavsiye ederim
Bunu seven var mı?2-3 hafta önce annemle birlikte yaptık ben çok severim.Ama en fazla yılda 1 kez yiyebilirim
Eki Görüntüle 1127766
Tamam öyle yapalımNevoş beni uğraştırma işte yapıp yolla bana.
Mumbar dolmasımı acabaa :44:
Bunu seven var mı?2-3 hafta önce annemle birlikte yaptık ben çok severim.Ama en fazla yılda 1 kez yiyebilirim
Eki Görüntüle 1127766
yöneticiiiiiim inanmıcaksın şuan evde pişiyor akşama ziyafet var buyrun geliiiiin
Hahahah neymiş o şırdan öyle yaa hahahahhhHHA öyk
Tadına bakmadan karar vermeyin
Çocukluğumdan beri yediğim kokoreçten bile tiksinmeye başlamışken buna cesaret etmem çok zor. Kısmet belki bir gün... :))
Gelir yeriz o zaman bir gün.Kokoreç yiyorsanız bunu mutlaka yersiniz.
Ama her yerde yenmez ben annemden başka kimsenin yaptığını yiyemem
Gelir yeriz o zaman bir gün.
Kayseriye haksizlik edilmis. Katmer bazlama nevzine yag mantisi hengel bunlarin hic sozu edilmemis.Kayserinin yaglamasi eksik kalmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alışınca onsuz olmuyor harbiden :)adana'nın şırdanını unutmussun şırdansız olmaz