• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Selam :3:
Bakıyorum da çökertme kebabı fajitas pollo'yu sollamış - sonuçlar belli mi artık yeni kategoriye karar verildi mi bunların cevabını merak ediyorum:44::44::44:

Merhaba canim:3:
Oylama henuz sona ermedi:34:
Yeni kategori Kebaplar olabilir:56::52::52::52:

KK Pro Üyeadra, KK Pro ÜyeAzRASILAM, KK Pro Üyebibiskremversem, damla321_, DoLmA, KK Pro Üyeeylul05, E_LANORA, KK Pro Üyegazeldustubaglara, lunamoon, Mogami, mrtfth, msg38, nehirnil111, KK Pro Üyepegasus07, sara_28, sarfansari, KK Pro Üyestillex, KK Pro ÜyeVuslat79, xaysex, _asmunikal_, _Nicomedia_

teşekkürler canlarrr :16::16:

Herkesin ellerine sağlık birbirinden güzel yemekler çıkmış ortaya :46: bende katılacaktım ama çok yoğundum katılamadım iyiki katılmamışım :1: bir dahaki yarışmanın kategorisini çok merak ediyorum bende katılmayı düşünüyorum :16:

Oyumu tavuklu fajitaya verdim benimde çok sevdiğim bir lezzet , ellerinize sağlık :16:

Herkesin ellerine sağlık birbirinden güzel yemekler çıkmış ortaya :46: bende katılacaktım ama çok yoğundum katılamadım iyiki katılmamışım :1: bir dahaki yarışmanın kategorisini çok merak ediyorum bende katılmayı düşünüyorum :16:

Oyumu tavuklu fajitaya verdim benimde çok sevdiğim bir lezzet , ellerinize sağlık :16:

Tesekkur ederim ukalasey:16:bir dahaki yarismanin kategorisi sanirim Kebaplar olacak:56:

Back