Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Ooooo o zaman bir koşu gidip kek çırpmak için çok müsaitsin , sahte rapor burada işlemiyorum tatlım :KK9:

Hediyeler harika , yarışmak şahane (içine nevreste kaçmış aus :KK52: )

evet icine nevos kacmis benimde ondan burdan acilen kacmam lazim :KK52:

Fasulyeli pastanın tadı müthiş oluyor , kestaneli pasta gibi ama görselden fiyasko , yarışmada tutmaz eylülcüm :KK31:

ausencia, tebrik ederim... epey cekismeli bir yarısma oldu :KK66:

bu arada yeni kategori tarifin fasulyeli kek olmasa bile tarifini versen nasıl memnun olurum:KK16::KK56:
bir ara da sebzeli kek yazmıstın patates tarifleri arasında kaynayıp unutulup gitmesin :KK53:
bos bir vaktinde özelden de atabilirsin tarifi bana farketmez... cok memnun olurum... :KK42: meraktayım :KK34:

ausencia, tebrik ederim... epey cekismeli bir yarısma oldu :KK66:

bu arada yeni kategori tarifin fasulyeli kek olmasa bile tarifini versen nasıl memnun olurum:KK16::KK56:
bir ara da sebzeli kek yazmıstın patates tarifleri arasında kaynayıp unutulup gitmesin :KK53:
bos bir vaktinde özelden de atabilirsin tarifi bana farketmez... cok memnun olurum... :KK42: meraktayım :KK34:

Çok teşekkür ediyorum athenenoctua :KK16:

Sebzeli kekin tarifini en kısa zamanda yaparak fotoğraflı paylaşacağım mutfak sayfamda , yazınca linkini atarım sana da.

Fasulye pastasını ben yapmadım hiç ama yedim :KK56: Onun da denenmiş garanti tarifini arkadaşımdan alırsam yazarım mutlaka .

Çok teşekkür ediyorum athenenoctua :KK16:

Sebzeli kekin tarifini en kısa zamanda yaparak fotoğraflı paylaşacağım mutfak sayfamda , yazınca linkini atarım sana da.

Fasulye pastasını ben yapmadım hiç ama yedim :KK56: Onun da denenmiş garanti tarifini arkadaşımdan alırsam yazarım mutlaka .

fasulye hoş olur diye dusunuyorum... kestane gibi yazmıssın aynen oyle olur.
sebzeli kek ise tuzlu kekleri de sevdigim icin tam benlik... linki bekliyorum, simdiden eline saglık :KK34:

X