- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Oyum Leopar DESENLİ MUZLU RULO pastaya...
Çok leziz ve harika görünüyor ellerine sağlık..
Çok teşekkür ederim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyum Leopar DESENLİ MUZLU RULO pastaya...
Çok leziz ve harika görünüyor ellerine sağlık..
Selam kızlar.
Çıtkırıldım pro olmuşsun.Hayırlı olsun.
Nevoş bu ne böyle.Çok güzel olmuş.Çok zor olmuştur eminim.Eline sağlık canım.Kızlarının da doğum günü kutlu olsun.
aaaa bende baska bi konu okuyordum adimi gordum kirmizi sasirdim :26: buraya geldim seni gordum adracim tesekkurler
ooo adayım kazanmış tebrikler:13::13:
rica ederiz ne demek?Oylarıyla bana destek olan ;
5February, arzu_91_03, biryahcanya1952, blgk, blueworld, buse8,Dilaraginosss, DoLmA, ebisssss, eLmayRa_, EvMakinesi, Filozof_Prenses, gevezek, Hazal, huzun_cicegi73, insanbuL, Jagger, kardanmadam, kitara_84, limon1988, Mascara, miskamber, nehirnil111, PembeLokum, Queen_21, Rengina, turkuazbulut, zeynepesin, _asmunikal_, _Nicomedia_
çok teşekkür ederim
Ellerine saglik canim..kizlarinin dogum günü kutlu olsun..cok güzel olmus,benim barbie pastaya kardes gelmisSelam hanımlar Kekler-Pastalar-Cupcakeler yarışmasının sonuna yetiştim
Yarın Kızlarımın Doğum Günü onlar için pasta yaptım.Çok aksilik yaşadım ama fena olmadı
Eki Görüntüle 1045122 Eki Görüntüle 1045121 Eki Görüntüle 1045124 Eki Görüntüle 1045123
rica ederiz ne demek?
bu arada çıtkırıldım tekrar tebrik ederim. PRO da olmuşsun. :) güzel olmuş. ;-)
tesekkur ederim pegasuscum
kizlar oylariniz icin cok tesekkür ederim
citkirildim tekrar tebrikler canim
kizlar oylariniz icin cok tesekkür ederim
citkirildim tekrar tebrikler canim
Rica ederim herkesin tarifi çok güzeldi
Citkirildim tebrik ederim senin gül pastan da güzel ve zahmetliydi - pro üyeliğin de hayırlı olsun
Bir tanem
ne yapıyosunnn
Canım büyük cadıyla almış verişe çıkacağım
Çitkirildim, tebriker Hediyelerini güle güle kullan
Kazen onayladiktan sonra aciliyor hemen..yoksa hazirmi tarifinizarkadaşlar tarifleri yolladıktan sonra hemen yayınlamaya başlıyor mu yoksa son güne kadar toplayıp sonra aynı anda mı anket için açıklanıyor..? :26:
Kazen onayladiktan sonra aciliyor hemen..yoksa hazirmi tarifiniz