• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Senle ben bayılana kadar oynar yeriz, sabah bizi ilk bulan yerimize yatırır artık :KK70::KK70::KK70:
Yalnız benim kızla eşimde sabaha kadar gidip gelip yer, senle yiyeceklerimizi kilit altına alalım, biz yemeden sömürebilirler:KK70::KK70:
Ayy abla yaa ne güzel konusuyosun öyle agzin bal yesinn:D bisi olmaz yaa onlarada veririz yemeklerimizden :D yazik ac kalmasinlar kızin kücük mü ablacim

Hahaaahh zevklerimiz ayni cok iyi anlasirdik emin oldum yanii:KK70: ben hem yiyici hem yapiciyim ac kalmazdik :KK70:
Gel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparız:KK70:
Hem yer hem oynarız, mutfakta 3 hatun :KK70:

Gel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparız:KK70:
Hem yer hem oynarız, mutfakta 3 hatun :KK70:
Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri :KK70: öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim :KK66: benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acaba :KK70:
Mutfakta yiyip oynama fikrine bayildim:KK70:hee bu arada cok eglenceliyimdir cidden:D

Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri :KK70: öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim :KK66: benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acaba :KK70:
Mutfakta yiyip oynama fikrine bayildim:KK70:

Aaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)

Aaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)
Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorum:super:konusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)

Balık kadınlarına da selam göndersen :KK45:

Balıklara da selam olsun, duygusal kadınlar :KK36:

Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorum:super:konusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)

:)))) Koç kadınlarının geneli böyle demek ki sert ama dozunda, samimilerdir de, enerjileriyle dünyayı dize getirirler, annenden biliyorsundur zaten, Allah annenize bağışlasın sizleri, onu da size inşaallah:nazar:

Balıklara da selam olsun, duygusal kadınlar :KK36:

:)))) Koç kadınlarının geneli böyle demek ki sert ama dozunda, samimilerdir de, enerjileriyle dünyayı dize getirirler, annenden biliyorsundur zaten, Allah annenize bağışlasın sizleri, onu da size inşaallah:nazar:
Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yani:D sende oylesindir bence

Back