Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhaha abla zaten cok pisbogazim sabaha kadar oynar oynar yeriz
Sonra yine acıkır birşeyler yeriz
O zaman haydi piste
Hadi inşaallahhhHiçte beceremem oynamayı ama heveslendim yahu bende düğün yaparsan ekip oynatacağım
Al benden de o kadar, sabaha kadar beraber takılabiliriz hahahhaahhaaHhaha abla zaten cok pisbogazim sabaha kadar oynar oynar yeriz
Haahah bu kategori bende öyle takiliyorumKız biz boşuna sülalem rahat havalarında gezmiyoruz
Hic hayir demem yaniAl benden de o kadar, sabaha kadar beraber takılabiliriz hahahhaahhaa
Senle ben bayılana kadar oynar yeriz, sabah bizi ilk bulan yerimize yatırır artıkHic hayir demem yani
Ayy abla yaa ne güzel konusuyosun öyle agzin bal yesinn bisi olmaz yaa onlarada veririz yemeklerimizden yazik ac kalmasinlar kızin kücük mü ablacimSenle ben bayılana kadar oynar yeriz, sabah bizi ilk bulan yerimize yatırır artık
Yalnız benim kızla eşimde sabaha kadar gidip gelip yer, senle yiyeceklerimizi kilit altına alalım, biz yemeden sömürebilirler
Ne küçüğü kuzum 22 yaşındaAyy abla yaa ne güzel konusuyosun öyle agzin bal yesinn bisi olmaz yaa onlarada veririz yemeklerimizden yazik ac kalmasinlar kızin kücük mü ablacim
Aaaa benden 2 yas büyükmus e mecbur paylascaz yemekleri ablacimNe küçüğü kuzum 22 yaşında
Kız hem yemek canavarı hem de müzik duymasın annesi kılıklı, tanışsanız çok eğlenirsinizAaaa benden 2 yas büyükmus e mecbur paylascaz yemekleri ablacim
Hahaaahh zevklerimiz ayni cok iyi anlasirdik emin oldum yanii ben hem yiyici hem yapiciyim ac kalmazdikKız hem yemek canavarı hem de müzik duymasın annesi kılıklı, tanışsanız çok eğlenirsiniz
Gel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparızHahaaahh zevklerimiz ayni cok iyi anlasirdik emin oldum yanii ben hem yiyici hem yapiciyim ac kalmazdik
Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acabaGel seni 2. kızım yapayım, bende bir çocuk var, yaşı da sana denk, sende eğlenceli kızsın, üçümüz kız günleri yaparız
Hem yer hem oynarız, mutfakta 3 hatun
Yaaaa ne güzel olurdu kiz günleri öyle olurdu bencede yasimiz denk seninde mukemmel anne olduğuna eminim ablacim benim annem koc burcu cocuklarina cok bagli paylasirmi beni acaba
Mutfakta yiyip oynama fikrine bayildim
Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorumkonusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)Aaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)
Balık kadınlarına da selam göndersenAaaaaa anneni çok öpüyorum, Koç kadınlarına selam olsun bende Koç kadınıyım :)
Balık kadınlarına da selam göndersen
Aaa öylemi bende diyorum niye bu kadar seker bu mune abla :)) ama cidden konusmalarin falan annemi animsatiyo yoneticiligini kararlarini falan cok begeniyorumkonusma tarzin anneme benziyo hem ciddi hem samimi geliyo bana:)
Evet annemden biliyorum dedigin gibi:) mükemmel annedir koc anneleri bence:)amin ablacim cok tesekkurler:)) annem bide cok cocuk seviyo bebeklere falanda bayilir yani sende oylesindir benceBalıklara da selam olsun, duygusal kadınlar
:)))) Koç kadınlarının geneli böyle demek ki sert ama dozunda, samimilerdir de, enerjileriyle dünyayı dize getirirler, annenden biliyorsundur zaten, Allah annenize bağışlasın sizleri, onu da size inşaallah
Benimde yükselenim balik duygusallik mahvediyo adamiBalık kadınlarına da selam göndersen