Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .

Aaaaaa söz konusu yaşa sataşma ise hemen taraf değiştiririm , bakmam senle göbek yarışıma

Bir kadının olup olabileceği en güzel yaş aralığı 35+ ...sonrası sonsuzluk işareti :))) göremediler daha yazık bilmiyorlar ..kendi gençliklerini nimetten sayıyorlar

Keske fotografta koysan da cenemizi kapatsan

Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf var

Kaz ayaklarımı salarım üstünüze dedim, çekindiler

Haydaaaaa ee hani 30 du

Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf var

Kaz ayaklarımı salarım üstünüze dedim, çekindiler

Her birinde bin bir özveri ...tecrübe ..yaşanmışlık ... nasihat olan kaz ayakları değil mi ? hani bir sorun çıktığında ne yapacağım diye hiiiiç telaşa düşmeden ..doğru tercihi seçtiren kaz ayakları kendimden biliyorum da ... ahh gençler ne bilsin

Yaaaa

Karnim acken bildirim gelmis.

Resmen ağzimin suyu akti hepsini görünce.

Cigköftenin sunumu sahane.

Zor oldu ama oyum cigköfteye

He gülüm o kaz ayakları, arada bir mandalla tuttursam mı acaba da dedirten, dur mevzu buradan yürürken sahneye Jelesec 'i çağıralım, umarım sitededir :)

Buradan oy verdiğimiz tarifi yazabiliyorduk değil mi?
Lahmacuna verdim oyumu, canımı çektirdiği ve sevdiğim için.
Evet yazabilirsin. . Bende katmere verdim. . Evde yapmak maharet gerektirir. Ama gönlümün birincisi Azra910 .. Leonardo di caprio nun oscar almasını bekler gibi bekliyoruz onun madalya almasını

Bu arada gelmişken oyumu da kullandım ....

Katılan herkesin eline emeğine sağlık ... cidden çok güzel sunumlar ....çok profesyonel görüntüler var ... lezzetleri eminim her birinin güzeldir .

Ben kızartırken çatlamamış , patlamamış ..şekli ile 10 numara ... çok sevdiğim bir tarife verdim oyumu ...

Başarılar dilerim tüm arkadaşlaraaaa

İçli Köfte- Şanlıurfa Mutfağından-Selva İrmik Sponsorluğunda

Bir tane yaprak ciger yapan olmamis ya pesssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…