Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Elazig mutfağından" klor a tji "hadi bunu yapsanıza bulgurdan çiğ köfte köşe başında da satılıyor he he

Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.Aman dedim birşey mi oldu..Daha 2 saat önce buralardaydım
Oylama hareketlenmiş

Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa

Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa
Kim demiş kaz ayaklarımız varHep bu Aus'un başının altından çıkıyor..
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Kim demiş kaz ayaklarımız varHep bu Aus'un başının altından çıkıyor..
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası

Kaz ayağımi yemem onu ben kore mutfağı mi ayol bu ayak bacak yiyonuz

Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası
O zaman onun kaz ayakları varKonuyu kapatmaya çalışıyor
Ses çıkarmayalım yoksa tüm açıklarımızı ortaya dökecekSadece göbek olsa

ahhh ah eskiden buralar hep dutluktu.
Dut ağacı yaprağından asma olur değil mi ? Yoksa dut ağacına mı asmalı ? mıydı anlamadım ...
Kazen sende benim gibi oldun, hurmaydı o, mısır da olabilir, aklıma takıldı şimdi
Dutu kemiren tırtıl vardı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…