- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Oyyyyyy oyyyyyyyy be diyorsunnnnnn varım hahahahha
Eyvallah pirim
Ayy insallah bi gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyyyy oyyyyyyyy be diyorsunnnnnn varım hahahahha
Senin için biraz zorlayıcı ve yorucu olabilir mune apla. Baya vakit alıyor cünku.Onu da zamanla yaparsın ablacım, çok iddialısın tarifini deneyeceğim, eminimki bizimkiler parmaklarını yiyecektir, biz pek severiz lahmacunu, özellikle ben :)))
Ne güzel olurdu ama hayali bile keyifli yalnız yaşıma laf atmanı unutmadım, görüştüğümüzde kaz ayaklarımla döveceğim sizi çıtır hanımEyvallah pirim
Ayy insallah bi gun
Ne güzel olurdu ama hayali bile keyifli yalnız yaşıma laf atmanı unutmadım, görüştüğümüzde kaz ayaklarımla döveceğim sizi çıtır hanım
Heeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağımSenin için biraz zorlayıcı ve yorucu olabilir mune apla. Baya vakit alıyor cünku.
Söyleyimde. Belki lahmacun yemeye dermanin kalmaz
Bildirim gelmemiş miydi? Bundan sonra bizzat haber vereceğim :)İnanmıyorum
Bi gaziantepli olarak benim bu yarışmadan haberim yok
Kimse beni uyarmamıışşşş bilsem bende katılırdım nasılda görmemişim...
Senin için biraz zorlayıcı ve yorucu olabilir mune apla. Baya vakit alıyor cünku.
Söyleyimde. Belki lahmacun yemeye dermanin kalmaz
Ayy valla ben o anlamda demedimdiHeeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağım
Hele kaş aramdaki 2 nehir yatağı gibi çizgiyi bir görün o çizgiler arasında haklarım sizi
Ausencia koş yaşlı dediler, HanimKelesimiGetir sende gelmelisin, yaştan vuruyorlar gençler
Ben o anlamda demedim amaaaAy yazik bu kadina ya hahahahaahaha
Kore bence tehlikeli isler pesindesin hazir begenmis cimbizini oynatmasin bize
Ben eminim muneaaaaa ivana ya tas cikartir
GelmediiiBildirim gelmemiş miydi? Bundan sonra bizzat haber vereceğim :)
Ben o anlamda demedim amaaaAy yazik bu kadina ya hahahahaahaha
Ay yazik bu kadina ya hahahahaahaha
Ayy valla ben o anlamda demedimdi
Orta yaşlı kadınlar, biz gencleri suya götütür susuz getirir.
Ben çok yorulmuştum, o yüzden dedim.
Tamam kesinlikle not alıyorum bunu, bundan sonra yemek yarışmalarında bizzat katılır mısınız diye sormaya geleceğim sizeGelmediii
Ancak o şekilde acım hafifler çok memnun olurum
AminnHadi öyle olsun hahahahahahaa aman şurada takılıyoruz birbirimize, benim yaş takıntım yoktur, saklamam yaşımı başımı, neysem oyum, profil bilgime bile gururla yazdım Doğum tarihimi, 22 yaşında aslanlar gibi bir kız evladım var, Allah sizlere de sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin inşaallah.