Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onu da zamanla yaparsın ablacım, çok iddialısın tarifini deneyeceğim, eminimki bizimkiler parmaklarını yiyecektir, biz pek severiz lahmacunu, özellikle ben :)))
Ay yazik bu kadina ya hahahahaahaha
Kore bence tehlikeli isler pesindesin hazir begenmis cimbizini oynatmasin bize
Ben eminim muneaaaaa ivana ya tas cikartir
Hadi öyle olsun hahahahahahaa aman şurada takılıyoruz birbirimize, benim yaş takıntım yoktur, saklamam yaşımı başımı, neysem oyum, profil bilgime bile gururla yazdım Doğum tarihimi, 22 yaşında aslanlar gibi bir kız evladım var, Allah sizlere de sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin inşaallah.
Hadi öyle olsun hahahahahahaa aman şurada takılıyoruz birbirimize, benim yaş takıntım yoktur, saklamam yaşımı başımı, neysem oyum, profil bilgime bile gururla yazdım Doğum tarihimi, 22 yaşında aslanlar gibi bir kız evladım var, Allah sizlere de sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin inşaallah.