• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Elazig mutfağından" klor a tji "hadi bunu yapsanıza bulgurdan çiğ köfte köşe başında da satılıyor he he

Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.:skandal:Aman dedim birşey mi oldu:KK35:..Daha 2 saat önce buralardaydım:KK45:
Oylama hareketlenmiş:KK73:

Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa

Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa
Kim demiş kaz ayaklarımız var:63:Hep bu Aus'un başının altından çıkıyor..:skandal:
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz:KK68::KK52:

Kim demiş kaz ayaklarımız var:63:Hep bu Aus'un başının altından çıkıyor..:skandal:
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz:KK68::KK52:
Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik :KK70::KK70:
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası:KK70:

Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik :KK70::KK70:
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası:KK70:
O zaman onun kaz ayakları var:KK45:Konuyu kapatmaya çalışıyor:skandal:
Ses çıkarmayalım yoksa tüm açıklarımızı ortaya dökecek:KK45:Sadece göbek olsa:KK70:

ahhh ah eskiden buralar hep dutluktu.
Dut ağacı yaprağından asma olur değil mi ? Yoksa dut ağacına mı asmalı ? mıydı anlamadım ...
Kazen sende benim gibi oldun, hurmaydı o, mısır da olabilir, aklıma takıldı şimdi :KK64:
Dutu kemiren tırtıl vardı değil mi?

Back