Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke söyledigin gibi olsa.
Sunumdan çok tadına güveniyorum zaten yaptıgım yemeklerin.
Sen de katılırsın inşallah birgün.
Yalnız söylemedi deme, yarışma bagımlılik yapıyor.
oy verdigin icin teşekkür ederim
Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.Aman dedim birşey mi oldu..Daha 2 saat önce buralardaydım
Oylama hareketlenmiş
Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.Aman dedim birşey mi oldu..Daha 2 saat önce buralardaydım
Oylama hareketlenmiş
Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa
Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa
Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası
Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası