- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım ellerine sağlık :)Keşke söyledigin gibi olsa.
Sunumdan çok tadına güveniyorum zaten yaptıgım yemeklerin.
Sen de katılırsın inşallah birgün.
Yalnız söylemedi deme, yarışma bagımlılik yapıyor.
oy verdigin icin teşekkür ederim
Çook teşekkür ederim.
Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.Aman dedim birşey mi oldu..Daha 2 saat önce buralardaydımNevreste beğene beğene geliyor son sürat :)))
Sayfalar ilerlemiş,Kazen ve Mune konuda ,altta bir sürü ziyaretçi ve üye var.Aman dedim birşey mi oldu..Daha 2 saat önce buralardaydım
Oylama hareketlenmiş
Kim demiş kaz ayaklarımız varHep bu Aus'un başının altından çıkıyor..Ben kızlara laf atmak için girdim bir baktım Kazen dengeler değişecek demiş, anam dedim ne oluyor, derin adamdır boşa konuşmaz dedim sonra kızlarla kaz ayağı, yaş, baş derken coştuk hahahahhahaa
Yok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledikKim demiş kaz ayaklarımız varHep bu Aus'un başının altından çıkıyor..
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Bulmaca çözmeye çalışıyoruz ama yok çözülmüyor, seviyesi bayağı zorluahhh ah eskiden buralar hep dutluktu.
Dut ağacı yaprağından asma olur değil mi ? Yoksa dut ağacına mı asmalı ? mıydı anlamadım ...
O zaman onun kaz ayakları varKonuyu kapatmaya çalışıyorYok bu sefer kaz ayakları için destek oldu, göbek kavgasını sonraya erteledik
Oy bile verdi giderken, çaktırma huyuna gidelim azıcık, söz konusu göbek kavgası
Kazen sende benim gibi oldun, hurmaydı o, mısır da olabilir, aklıma takıldı şimdiahhh ah eskiden buralar hep dutluktu.
Dut ağacı yaprağından asma olur değil mi ? Yoksa dut ağacına mı asmalı ? mıydı anlamadım ...
Bilmecelerinizi çözemiyoruz daha açık yazsanızKazen sende benim gibi oldun, hurmaydı o, mısır da olabilir, aklıma takıldı şimdi
Dutu kemiren tırtıl vardı değil mi?
Amin inşaallah.Hayır olsun inşallah
Şimdi ben karadut seviyorum ama sanırım Kazen dut şurubunu daha çok sevmiş, birde canı sarma çekmiş olabilir, o kısmı anlamadım:)Bilmecelerinizi çözemiyoruz daha açık yazsanız