- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Hayirlisi olsun bebisim kazanmasam da cekelim halay daha oy kullanmadim 2tarif arasindayim hala goremedim birazdan gorucemAzra910 kız eğer birinci olursan mendilleri hazırla halay çekiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun bebisim kazanmasam da cekelim halay daha oy kullanmadim 2tarif arasindayim hala goremedim birazdan gorucemAzra910 kız eğer birinci olursan mendilleri hazırla halay çekiyoruz
Heeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağım
Hele kaş aramdaki 2 nehir yatağı gibi çizgiyi bir görün o çizgiler arasında haklarım sizi
Ausencia koş yaşlı dediler, @HanimKelesimiGetir sende gelmelisin, yaştan vuruyorlar gençler
Hanımlar oylarımızı verelim, ne çekti canınız? Hangi tarif daha güzel, damak zevkinize hangisi uygun, oy veriyoruz, yarışmayı şenlendiriyoruz
Hadi öyle olsun hahahahahahaa aman şurada takılıyoruz birbirimize, benim yaş takıntım yoktur, saklamam yaşımı başımı, neysem oyum, profil bilgime bile gururla yazdım Doğum tarihimi, 22 yaşında aslanlar gibi bir kız evladım var, Allah sizlere de sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin inşaallah.
Teşekkür ederim canımMerhabalar
Hepınızın ellerıne saglık kızlar. Oyum katmere gıttı.
Hak eden kazansın
Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf varAaaaaa söz konusu yaşa sataşma ise hemen taraf değiştiririm , bakmam senle göbek yarışıma
Bir kadının olup olabileceği en güzel yaş aralığı 35+ ...sonrası sonsuzluk işareti :))) göremediler daha yazık bilmiyorlar ..kendi gençliklerini nimetten sayıyorlar
Aaaaaa söz konusu yaşa sataşma ise hemen taraf değiştiririm , bakmam senle göbek yarışıma
Bir kadının olup olabileceği en güzel yaş aralığı 35+ ...sonrası sonsuzluk işareti :))) göremediler daha yazık bilmiyorlar ..kendi gençliklerini nimetten sayıyorlar
Hahahahahahaha gülme krizine girdim :)))Haydaaaaa ee hani 30 du
Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf var
Kaz ayaklarımı salarım üstünüze dedim, çekindiler
30 a gelen 30 sanıyor ...ama 35 e gelince anlıyor gerçeğiHaydaaaaa ee hani 30 du
He gülüm o kaz ayakları, arada bir mandalla tuttursam mı acaba da dedirten, dur mevzu buradan yürürken sahneye Jelesec 'i çağıralım, umarım sitededir :)Her birinde bin bir özveri ...tecrübe ..yaşanmışlık ... nasihat olan kaz ayakları değil mi ? hani bir sorun çıktığında ne yapacağım diye hiiiiç telaşa düşmeden ..doğru tercihi seçtiren kaz ayakları kendimden biliyorum da ... ahh gençler ne bilsin
He gülüm o kaz ayakları, arada bir mandalla tuttursam mı acaba da dedirten, dur mevzu buradan yürürken sahneye Jelesec 'i çağıralım, umarım sitededir :)
Buradan oy verdiğimiz tarifi yazabiliyorduk değil mi?Mune kime oy verdin??
Ay tövbe öyle demedim, sus bağırma bacıJelocaaaaaan da kaz ayağı mııııı var
Evet yazabilirsin. . Bende katmere verdim. . Evde yapmak maharet gerektirir. Ama gönlümün birincisi Azra910 .. Leonardo di caprio nun oscar almasını bekler gibi bekliyoruz onun madalya almasınıBuradan oy verdiğimiz tarifi yazabiliyorduk değil mi?
Lahmacuna verdim oyumu, canımı çektirdiği ve sevdiğim için.