• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Heeeee sende vur bakalım, yorucu olur öyle mi, yaktım seni de, kaz ayaklarımı senin içinde kullanacağım :KK70:

Hele kaş aramdaki 2 nehir yatağı gibi çizgiyi bir görün o çizgiler arasında haklarım sizi:KK70:

Ausencia Ausencia koş yaşlı dediler, @HanimKelesimiGetir sende gelmelisin, yaştan vuruyorlar gençler :KK70:

Aaaaaa söz konusu yaşa sataşma ise hemen taraf değiştiririm , bakmam senle göbek yarışıma :rolleyes:

Bir kadının olup olabileceği en güzel yaş aralığı 35+ ...sonrası sonsuzluk işareti :))) göremediler daha yazık bilmiyorlar ..kendi gençliklerini nimetten sayıyorlar

Hadi öyle olsun hahahahahahaa aman şurada takılıyoruz birbirimize, benim yaş takıntım yoktur, saklamam yaşımı başımı, neysem oyum, profil bilgime bile gururla yazdım Doğum tarihimi, 22 yaşında aslanlar gibi bir kız evladım var, Allah sizlere de sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin inşaallah.

Keske fotografta koysan da cenemizi kapatsan ;)

Aaaaaa söz konusu yaşa sataşma ise hemen taraf değiştiririm , bakmam senle göbek yarışıma :rolleyes:

Bir kadının olup olabileceği en güzel yaş aralığı 35+ ...sonrası sonsuzluk işareti :))) göremediler daha yazık bilmiyorlar ..kendi gençliklerini nimetten sayıyorlar
Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf var :KK70::KK70:

Kaz ayaklarımı salarım üstünüze dedim, çekindiler:KK70:

Haydaaaaa ee hani 30 du :D

Bacım benim, göbek konusunu sonra hallederiz aramızda, zaman ittifak zamanı, yaşa atıf var :KK70::KK70:

Kaz ayaklarımı salarım üstünüze dedim, çekindiler:KK70:

Her birinde bin bir özveri ...tecrübe ..yaşanmışlık ... nasihat olan kaz ayakları değil mi ? hani bir sorun çıktığında ne yapacağım diye hiiiiç telaşa düşmeden ..doğru tercihi seçtiren kaz ayakları :KK59: kendimden biliyorum da ... ahh gençler ne bilsin :süslü:

Yaaaa

Karnim acken bildirim gelmis.

Resmen ağzimin suyu akti hepsini görünce.

Cigköftenin sunumu sahane.

Zor oldu ama oyum cigköfteyeEn Büyük TÜRKİYE

Her birinde bin bir özveri ...tecrübe ..yaşanmışlık ... nasihat olan kaz ayakları değil mi ? hani bir sorun çıktığında ne yapacağım diye hiiiiç telaşa düşmeden ..doğru tercihi seçtiren kaz ayakları :KK59: kendimden biliyorum da ... ahh gençler ne bilsin :süslü:
He gülüm o kaz ayakları, arada bir mandalla tuttursam mı acaba da dedirten, dur mevzu buradan yürürken sahneye Jelesec Jelesec 'i çağıralım, umarım sitededir :)

Buradan oy verdiğimiz tarifi yazabiliyorduk değil mi?
Lahmacuna verdim oyumu, canımı çektirdiği ve sevdiğim için.
Evet yazabilirsin. . Bende katmere verdim. . Evde yapmak maharet gerektirir. Ama gönlümün birincisi Azra910 Azra910 .. Leonardo di caprio nun oscar almasını bekler gibi bekliyoruz onun madalya almasını :halay:

Bu arada gelmişken oyumu da kullandım ....

Katılan herkesin eline emeğine sağlık ... cidden çok güzel sunumlar ....çok profesyonel görüntüler var ... lezzetleri eminim her birinin güzeldir .

Ben kızartırken çatlamamış , patlamamış ..şekli ile 10 numara ... çok sevdiğim bir tarife verdim oyumu ...

Başarılar dilerim tüm arkadaşlaraaaa :KK36:

İçli Köfte- Şanlıurfa Mutfağından-Selva İrmik Sponsorluğunda:KK56:

Back