Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinizin ellerine kollarına sağlık hepsi nefis görünüyor hepsine oy vermek istedim ama mecbur bi tane kullanabiliyorum kaç kez katılacak oldum bu yarışmalara ama bebekten fırsat bulamıyorum ama bir gün katılacağım inşallah bide yakınlarda olsak ta sonuçları bu güzel nimetleri yiyerekten beklesek değilmi
Hepinizin ellerine kollarına sağlık hepsi nefis görünüyor hepsine oy vermek istedim ama mecbur bi tane kullanabiliyorum kaç kez katılacak oldum bu yarışmalara ama bebekten fırsat bulamıyorum ama bir gün katılacağım inşallah bide yakınlarda olsak ta sonuçları bu güzel nimetleri yiyerekten beklesek değilmi
Keşke söyledigin gibi olsa.
Sunumdan çok tadına güveniyorum zaten yaptıgım yemeklerin.
Sen de katılırsın inşallah birgün.
Yalnız söylemedi deme, yarışma bagımlılik yapıyor.
oy verdigin icin teşekkür ederim
Keşke söyledigin gibi olsa.
Sunumdan çok tadına güveniyorum zaten yaptıgım yemeklerin.
Sen de katılırsın inşallah birgün.
Yalnız söylemedi deme, yarışma bagımlılik yapıyor.
oy verdigin icin teşekkür ederim
@ABREKA'nın çiğ köftesi tam bir görsel şölen..
Lavaşı ve sarmayı da kendisi yapmış hamarat..
Oyum çiğ köfteye gitti..
Tariflerin her biri damak tadıma çok uyuyor esasında..
Herkesin ellerine yüreğine sağlık
Onu da zamanla yaparsın ablacım, çok iddialısın tarifini deneyeceğim, eminimki bizimkiler parmaklarını yiyecektir, biz pek severiz lahmacunu, özellikle ben :)))