- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ben karadut seviyorum ama sanırım Kazen dut şurubunu daha çok sevmiş, birde canı sarma çekmiş olabilir, o kısmı anlamadım:)
Şimdi daha iyi anladım diyemiyeceğimNeyse vardır bir bildiğinizŞimdi ben karadut seviyorum ama sanırım Kazen dut şurubunu daha çok sevmiş, birde canı sarma çekmiş olabilir, o kısmı anlamadım:)
Bulmaca çözmeye çalışıyoruz ama yok çözülmüyor, seviyesi bayağı zorlu
Nevreste hanım kaz ayağım yok ... kaz ayağını da eritttim
Neden ağaçta yetişiyor diye mi? Yaprakta ağaçta yetişiyor ama sarıp yiyoruz, kesinlikle çifte standart varBence karadut sebze değil ... bütün mesele bu
Neden ağaçta yetişiyor diye mi? Yaprakta ağaçta yetişiyor ama sarıp yiyoruz, kesinlikle çifte standart var
Hurmayla mısırda almak lazım, haşlarız bebeler yer.
Gobek mi yapıyorSenin mısırın glisemik indeksinden haberin var mı hanımmmm
Mısır kilo yapıyor biz yemiyoruz zatenSenin mısırın glisemik indeksinden haberin var mı hanımmmm
Ben buradan dayak yemeden çıkmayacağa benziyorum, sevaptır bu yaşlı ve zayıf kadına hafif vurulmasını söylesen, çok canımı yakmasınlar :)))Mısır kilo yapıyor biz yemiyoruz zaten
Gobek mi yapıyor
Mısır kilo yapıyor biz yemiyoruz zaten
Ondan benim de yokZaten ben senden küçüğüm
Ablam zayıf olduğunu belirtmeden geçemiyorsunBen buradan dayak yemeden çıkmayacağa benziyorum, sevaptır bu yaşlı ve zayıf kadına hafif vurulmasını söylesen, çok canımı yakmasınlar :)))
Ben ara ara diyet yaparım ondan çok iyi bilirimBak nevoya sor :)) gizli sırlarını seninle paylaşmıyor .. oysa ben ne biliyorsam amme hizmeti
Bence sen daha büyüksün..he küçüksün ... sen agu derken bende bab baaa diyordum ...o kadarcık küçük
E siz bab baaa diyorsanız bende amca biy gazoz veyiy misin kıvamındaydım hahahahahaahe küçüksün ... sen agu derken bende bab baaa diyordum ...o kadarcık küçük