Yirmi kişilik yatılı misafir

Bayılırım misafire
Lakin bu durum düşüncesizlik
Eşinize çok kızdım şu an
Bir de evin banyosunu düşündüm... beynim yandı

Tusa mı girecekmiş Pazar giderler ama 20 kişi nasıl ağırlayacaksın yaaa zor ya iş bölümü yaptıracaksın ya da kolaya kaçıp dışardan lahmacun söyleyin kahvaltıyı birlikte hazırlayın

yapsınlar 5 paket makarna oturup yesinler, sabah da karpuz peynir. Başka çare yok gibi

Bugün alış veriş yaptım, peynirin kilosu 37 lira düşünemedim, sofra nasıl kurulur, kim nerde yer, kadıncağızın işi çok zor ya, misafirden sonra yalatırım evi o kocaya
Anlamadığım niye kimse rahatsız olmuyor yaw

Kabus gibi düşüncesizler ordusunun içine düşmüşsünüz eşinizle bir an önce konuşun

Bayılırım misafire
Lakin bu durum düşüncesizlik
Eşinize çok kızdım şu an
Bir de evin banyosunu düşündüm... beynim yandı
Esı dusunceli ve harika bırıymıs konu sahıbı bana cevap olarak öyle yazdı.
Sanırım Esine kızan tek biziz.

napalım bu saatten sonra kadının canını mı sıkalım eşi iyi bir insanmış belli ki rica etti eşi de kıyamadı.. belki ayıp olacağını düşündüler karşıdaki kişiye

konu sahibinin kocası düşünsün artık peynirin kilosunu da, aşevi kurmuş sanki.

Hayır bir de misafire evi bırakıp gidecekmiş tatile, ölüm kalim olmadıkça babama bile bırakmam açıkçası evimi. Öğrenci evi sanki.

Geçen hafta kayinvalideme 5 kişilik bir aile yatılı misafirliğe geldi şehir dışından, kalabalıklar diye 2 kişiyi ben aldım. Kayınvalidemin evi dubleks bir de, yatacak yer de var yani. Bizimkiler birşey değilmis meğer :)

Tusa mı girecekmiş Pazar giderler ama 20 kişi nasıl ağırlayacaksın yaaa zor ya iş bölümü yaptıracaksın ya da kolaya kaçıp dışardan lahmacun söyleyin kahvaltıyı birlikte hazırlayın
Aynen madem kocası herkese acıyor karısına da acısın yemeği dışarda yedirsin. Bu adam resmen kadını enayi yerine koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…