Yok artik Allahin misafiri icin evimj terk etsin 3vet yasadigin sana zor gelebilir ama biz hergun bunlari yasiyiruz bide uzak yoldan gelenler 3 e kadar yatmaz 8 de kahvalti beklerler cay gider yemek gelir o gider meyve cay yani kisacasi senden iyi yasayanlar olabilir ama senden kotulerini unutna bu gun gitti yarin kaldi sık disiniBu ne yaa eşin niye böyle bişey yaptı
Bence evi terket git annene ne halleri varsa görsünler
Yok gercekten dusuncelı degilYok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor.Canim çıktı resmen.
Oha insanlar cok yuzsuzHepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz. Bundan yana rahatsız değilim sadece cooookk yoruldum insanlardan... Ev 4 oda, büyük. Salon da var. Yatak yeteri kadar yok. Ne olacak bilmiyorum bunu. Yastık bile yok ki o kadar
İroni olsun diye yazdım herhalde öyle bırakıp gidecek hali yokYok artik Allahin misafiri icin evimj terk etsin 3vet yasadigin sana zor gelebilir ama biz hergun bunlari yasiyiruz bide uzak yoldan gelenler 3 e kadar yatmaz 8 de kahvalti beklerler cay gider yemek gelir o gider meyve cay yani kisacasi senden iyi yasayanlar olabilir ama senden kotulerini unutna bu gun gitti yarin kaldi sık disini
Bu ne ya böyle . Öncelikle kendi üzerinden gideyim . Benim evim tatil köyü değil üstelik başka misafir gelirken de onların gitmesi en doğru ayrıca eşinizin tutumu çok yanlış. Gelelim akrabaların gelmesine. Bizde bu kadar kalabalık ancak düğünlerde cenazelerde vs ağırlanır onlarda akrabalar arasında paylaştırılır. Ziyarete falan gitmek için 20 kişi toplanmak hiç hoş değil düşüncesizlikMerhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti.Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum.Çok yoruldum kızlar çok.
Umarım oyledirİroni olsun diye yazdım herhalde öyle bırakıp gidecek hali yok
Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor.Canim çıktı resmen.
Eviniz yalı falan mıMerhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti.Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum.Çok yoruldum kızlar çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?