- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Verdi canım günde 3 defa katıyorum ama azalma yokProgestan vermedılermı cnm
Sen değerlendir yinede ama bu koyu öncekiler öyle diğilKızlar pik olmuş mu durdukça koyulaştı? 8 inde de pik olcak sandım ama silikleşti birden Buda öyle olmaz umarım
Değerlendirdim kuzum yarın pik olur herhalde iyiceSen değerlendir yinede ama bu koyu öncekiler öyle diğil
Canımm hosgeldıınAay kızlar banlanmistim uzun süre sonunda açıldı hesabım. Ne yaptınız nasılsınızz?
imagination forever fnd_50 bebisler nasıl ne zamandı doğum
Allah razı olsun canım arkadaşımYa bu zaman ne kadar da hızlı. Şu an çok şaşırdım. Demek o kadar oldu. Sağlıkla kucağına al Edoş darısı senin başınaZumruduanka96 aklıma geldikçe dua ediyorum sana saplamak inşallah en kısa zamanda
Yaaa hoş geldinAay kızlar banlanmistim uzun süre sonunda açıldı hesabım. Ne yaptınız nasılsınızz?
imagination forever fnd_50 bebisler nasıl ne zamandı doğum
Oooooo kankammmmmm gelmişHakkında hayırlısı olsun yavrum her şerde vardır bir hayır dıye boşuna dememısler gönlünce olsun hersey
Eli kulağında kuzumKızlar pik olmuş mu durdukça koyulaştı? 8 inde de pik olcak sandım ama silikleşti birden Buda öyle olmaz umarım
Sağol kuzumEli kulağında kuzum
aay az kaldı yaaa maşallahCanımm hosgeldıınben 24.haftaya girdim.şafak şubatın sonu inşallah bu hafta şiddetli bel kalça agrısı basladı,bıcak saplanır tarzda,10 gun raporluyum,evde takılcaz bakalım bebıskoyla,onun dısında ıyıyız çok şükür hersey yolunda.sen napıyosun nasılsın
Yaa yine bir araştır hamilelikte oluyor mu bilmiyorum ama kırmızı pancar kürü çok iyi geliyor. Kırmızı pancarı başlıyorsun yıkayıp. Kabuklarıyla. Sonra onun suyunu içiyorsun 15 gün. Karaciğer tertemiz oluyor. Sen yine hamilelik için bakarsinYaaa hoş geldinvalla kuzum martta doğum Allah nasip ederse. Bu ara ürtiker sıkıntısı ile uğraşıyorum vücudum bir şeye alerjik reaksiyon göstermiş neye bilmiyorum el ve ayak üstlerim kaşınıyor kabarıyor nokta nokta oluyor oğlumda oluyordu benim çok alerjik olduğu için, illet bir şey ondan biliyorum inşallah bir an önce geçer bir de göbek deliğimin çaprazında ağrı yaşadım şiddetli bugün doktor kontrolüne gideceğim. Hayırla sağlıkla kuçağımıza alırız inşallah sen nasılsın napıyorsun
Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldümelegim can naptın kuzum ne durumdasın
Oy onu severim ben rabbime de kurban olurum yeter ki ömür versin nefes versin onu her şekilde yaşatır ya ben böyle mucizeler karşısında eriyorum yok oluyorum sen düşünmezsin ama Allah orada can yaratıverir ol der oluverirCanım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
İşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip ederYaa yine bir araştır hamilelikte oluyor mu bilmiyorum ama kırmızı pancar kürü çok iyi geliyor. Kırmızı pancarı başlıyorsun yıkayıp. Kabuklarıyla. Sonra onun suyunu içiyorsun 15 gün. Karaciğer tertemiz oluyor. Sen yine hamilelik için bakarsininşallah bir sıkıntı yoktur napiyim ben de 7 aylık oldu bebişim onunla geçip gidiyor günler
melegim can kuzum nasılsın?
Amin canım inşallahOy onu severim ben rabbime de kurban olurum yeter ki ömür versin nefes versin onu her şekilde yaşatır ya ben böyle mucizeler karşısında eriyorum yok oluyorum sen düşünmezsin ama Allah orada can yaratıverir ol der oluveririnşallah hayırla sağlıkla korur bebeğini rabbim kuzum inşallah iyi gelir ilaçların
tşk ederim canım benim daha çok yeni benimde aşılama oldum tuttu çok şükür umarım sağlıklı bi şekilde ilerlerYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum@Tikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 @IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah