Yeni mi oldu canımBenim kanama geliyor canım kırmızu
Bugün sabah başladı canım öglen gittim doktora düşük olabilir dediYeni mi oldu canım
Cnm hayırlısı olsun hakkında, güzel günler seni bulsunEvet üstelik boşanma işleri ciddileşince hiç tanıyamadığımı farkettim. Boşa gitmiş yıllarım
Canım Melisa’m ne çok özledim seni. İyi olmana seni burda gördüğüme çok sevindim. Hakkında en güzeli olsun. Hayatta her şey var olmuyorsa da zorlamanın bir manası yok. Bu hayata bir kere geliyoruz, neden değerimizi kıymetimizi bilemeyen bir insan için biz hayatımızı feda edelim ki? Yolun aydınlık olsun inşallah. Senin için en güzelini diliyorum.Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorumTikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Meloşum bugun nasılsın kanama durdumuBugün sabah başladı canım öglen gittim doktora düşük olabilir dedi
Canım benim herşeyin hayırlısı rabbim bundan sonraki hayatını çok çok güzelleştirsin biz hep yanındayızYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorumTikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 IADK Zumruduanka96
beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Kuzucum allahın izniyle kanama alanın kaybolurKızlar bugün sabah kanamam başladı doktora gittim düşük tehlikem var kanama alanı büyük bebek 6. Haftada
Yok canım durmuyor zaten gögüslerimde hiç hassasiyet olmadı belliydiMeloşum bugun nasılsın kanama durdumu
Yok canım benim böyle oldumu düşüyor hirada akşam yogun pıhtılı kırmızı gelmişti acile gitmiştim gelene kadar kesilmişti bu çogalıyorKuzucum allahın izniyle kanama alanın kaybolurbol bol dinlenmeye bak
Kuzum yine doktora gitsen bir baksa böyle oturup bekleme benceYok canım benim böyle oldumu düşüyor hirada akşam yogun pıhtılı kırmızı gelmişti acile gitmiştim gelene kadar kesilmişti bu çogalıyor
Bi acile gidecem bakim bi ara kese bozulmuş mu bebek var mıKuzum yine doktora gitsen bir baksa böyle oturup bekleme bence
Git kesinlikleBi acile gidecem bakim bi ara kese bozulmuş mu bebek var mı
Haber ver bize de kuzum hayırlısı olsun senin için inşallahBi acile gidecem bakim bi ara kese bozulmuş mu bebek var mı
Kuzucum tekrardan bi git acile güzel haberlerle gelYok canım benim böyle oldumu düşüyor hirada akşam yogun pıhtılı kırmızı gelmişti acile gitmiştim gelene kadar kesilmişti bu çogalıyor
Hakkında hayırlısı olsun meloşumYok canım benim böyle oldumu düşüyor hirada akşam yogun pıhtılı kırmızı gelmişti acile gitmiştim gelene kadar kesilmişti bu çogalıyor
Canım benim seni çok özledimYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorumTikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 @Papatyamaviss @Gul220 IADK Zumruduanka96
Şimdi gördüm meleğim umarım iyisindir ne yaptınKızlar bugün sabah kanamam başladı doktora gittim düşük tehlikem var kanama alanı büyük bebek 6. Haftada
Aynı canım geliyor az az kanamaŞimdi gördüm meleğim umarım iyisindir ne yaptın