Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evet canım haklısın ben bu testi zaten bebek öncelikli yapmadım pco görüntüsü var diyince acaba pco var mı bi deneyim dedim hemde bebek işide kolaylaşır diye düşündüm. Ama sanırım birşeyler ters gidiyor daha önceden böyle değildi çünkü bu ay da olmazsa diğer ay kendi doktoruma gideyim test den sonra gel dedi zaten ben gitmedim kendim bu ay deneyim diye hem ona da söylerim testler böyle böyle çıktı diye bakalım hayırlısı canım gün aşırı ilişki olsun o zaman bu dönemde 1 hafta böyle devam edeyim bakalım sonuç ne olcak

ateşin düşmüş canım yumurtlama yeni olacak gibi takip edelim bi ani yükseldiği gün yumurtlama olmuş demektir

Sen iyice stres oldun bu testlerle bak hamile kala biliyorsun kendini yıpratma bırak bu testleri sık ilişki olsun o kadar..bendede böyle oluyordu düşün düşün kendimi bitiriyordum

Sen iyice stres oldun bu testlerle bak hamile kala biliyorsun kendini yıpratma bırak bu testleri sık ilişki olsun o kadar..bendede böyle oluyordu düşün düşün kendimi bitiriyordum
Aldığım gebelik testleri bozuk çıktı sanırım ay bu ay benim başıma gelmeyen kalmadı bi deneyim bakayım çizgi çıkartıcak mı dedim sonuç bu bunlar da çöp resmen

Eklentiler

• IMG_0426.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0427.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 29
Aldığım gebelik testleri bozuk çıktı sanırım ay bu ay benim başıma gelmeyen kalmadı bi deneyim bakayım çizgi çıkartıcak mı dedim sonuç bu bunlar da çöp resmen
Hamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pik

Eklentiler

• IMG20230704133909.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 33
Hamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pik
Ben 10 tsne strip aldım bir tane de erken gebelik aldım dedim bi deneyim gölge çıkartıyor mu sonuç bu pembe oldu ikinci çizgi hepsi mi bozuk acaba yada hamile olsam bozuk dicem atıyım bari hepsini çöpe testim şuan ki hali bu ovulasyon yeterse bende denerim

Eklentiler

• IMG_0428.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 31
Allah allh ne kdr ilginç yaa, bna hiç bozuk test denk gelmedi, laboquikten şaşma cnm, ötekıler boş,

Yaaa sağlıkla al kucağına inşallah evet evet bizim grupta sıkıntılar oldu banlandik ama tekrar buradayimm 7 aylık oldu bebişim yuvarlanıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…