Evet canım haklısın ben bu testi zaten bebek öncelikli yapmadım pco görüntüsü var diyince acaba pco var mı bi deneyim dedim hemde bebek işide kolaylaşır diye düşündüm. Ama sanırım birşeyler ters gidiyor daha önceden böyle değildi çünkü bu ay da olmazsa diğer ay kendi doktoruma gideyim test den sonra gel dedi zaten ben gitmedim kendim bu ay deneyim diye hem ona da söylerim testler böyle böyle çıktı diye bakalım hayırlısı canım gün aşırı ilişki olsun o zaman bu dönemde 1 hafta böyle devam edeyim bakalım sonuç ne olcakDoktora desen övü takıbı yapıyorum asla ınanmıyorlar, ozaman kuzum yumurta takıbıne git, çatlatma iğnesi verır, enazından çatladımı çatlamadımı, yumurta buyudumu büyümedi mi derdın olmaz
ateşin düşmüş canım yumurtlama yeni olacak gibi takip edelim bi ani yükseldiği gün yumurtlama olmuş demektirÖlçtüm kuzum onu da atıyorum değerlendirdim gün ama benim 8 günden beri aşırı ağrım var yumurtlama ağrısı anlam veremedim ultrasonda pco görünümü dedi doktor ama tahlil temiz çıktı yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba ? 8 günden beri o yüzden mi ağrım var diyorum
Ani yükselme çatlama olarak kabul ediliyor anladım şimdi şu ateş işini çözemiyorum bir türlü yarın devam edicem haber veririmateşin düşmüş canım yumurtlama yeni olacak gibi takip edelim bi ani yükseldiği gün yumurtlama olmuş demektir
evet canım şuan düşük degerin yukseldiği zaman yumurtan çatlamış oluyor hayırlısı olsun yarın bi tekrar bakalım ne olcakAni yükselme çatlama olarak kabul ediliyor anladım şimdi şu ateş işini çözemiyorum bir türlü yarın devam edicem haber veririm
Tamam canım sağolevet canım şuan düşük degerin yukseldiği zaman yumurtan çatlamış oluyor hayırlısı olsun yarın bi tekrar bakalım ne olcak
Sen iyice stres oldun bu testlerle bak hamile kala biliyorsun kendini yıpratma bırak bu testleri sık ilişki olsun o kadar..bendede böyle oluyordu düşün düşün kendimi bitiriyordumKızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunu@melegim can beyons golden-snitch Niqu @imagination forever
Aldığım gebelik testleri bozuk çıktı sanırım ay bu ay benim başıma gelmeyen kalmadıSen iyice stres oldun bu testlerle bak hamile kala biliyorsun kendini yıpratma bırak bu testleri sık ilişki olsun o kadar..bendede böyle oluyordu düşün düşün kendimi bitiriyordum
Hamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pikAldığım gebelik testleri bozuk çıktı sanırım ay bu ay benim başıma gelmeyen kalmadıbi deneyim bakayım çizgi çıkartıcak mı dedim sonuç bu bunlar da çöp resmen
Ben 10 tsne strip aldım bir tane de erken gebelik aldım dedim bi deneyim gölge çıkartıyor mu sonuç bu pembe oldu ikinci çizgi hepsi mi bozuk acaba yada hamile olsam bozuk dicem atıyım bari hepsini çöpe testim şuan ki hali buHamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pik
Ne zaman yaptın bu testi canım kaç gün vardı adetine ?Hamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pik
Adet günü yaptımNe zaman yaptın bu testi canım kaç gün vardı adetine ?
Daha pik olmamış devam et sen canım olgunlasmamistir yumurtaKızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunu@melegim can beyons golden-snitch Niqu @imagination forever
Benim düşük yaptığım ovu testinde çıkmıştı ya şimdiki hamileliğim çıkmadıHamileliğimi ovu testiyle öğrendim aklında olsun bak ne kadar pik
Allah allh ne kdr ilginç yaa, bna hiç bozuk test denk gelmedi, laboquikten şaşma cnm, ötekıler boş,Aldığım gebelik testleri bozuk çıktı sanırım ay bu ay benim başıma gelmeyen kalmadıbi deneyim bakayım çizgi çıkartıcak mı dedim sonuç bu bunlar da çöp resmen
Yaaa sağlıkla al kucağına inşallahevet canım çok şükür benimde daha çok yeni ikinci betayı verdim iki hafta sonra kontrolum var inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucagıma almak nasip olur sende yoktun uzun zamandır nasılsın bebişinde büyümüştür
Bnde yapmıştım hamileyken ama pik olmadıNe zaman yaptın bu testi canım kaç gün vardı adetine ?
Ooh maşallah Dr 3 öğün diyince ben de öyle ilerledim ama emmesi azalıyor gibi geliyor ek gıdadan ötürü. Senin de öyle mi? Sen Mart'ta doğum yapmıştım dimiBzımde guzel gdıyor cnm sıkıntı yok, bnim 4 öğüne kdr çıkıyor+anne sütü
4 martta dogum yaptım evet ek gıda alınca emmesi azaldı, bnde az teklif edıyorum o da var tabi,Ooh maşallah Dr 3 öğün diyince ben de öyle ilerledim ama emmesi azalıyor gibi geliyor ek gıdadan ötürü. Senin de öyle mi? Sen Mart'ta doğum yapmıştım dimi
Yaaa öylemi bende hiçbir zaman inanmazdım ve ilk defa denemiştim bence kan değerim yüksek olduğu için gösterdi bilemedimkiBenim düşük yaptığım ovu testinde çıkmıştı ya şimdiki hamileliğim çıkmadı
laboda bana hassas gibi gelmiyor canım ya adet günü evet çıkartır varsa ama öncesinde çıkartmıyorAllah allh ne kdr ilginç yaa, bna hiç bozuk test denk gelmedi, laboquikten şaşma cnm, ötekıler boş,