Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Bu testler sıkıntılı canım tahmin etmiştim maalesef aynısını defalarca yaşamıştım ben de😢 o yüzden en garanti gününde kan vermek ya da kaset test yapmak
Kaset test sipariş ettim onunla takip ederim bu ay bir daha dediğin gibi asla almam bunlardan hüsran yaşadık resmen eşimle

Kaset test sipariş ettim onunla takip ederim bu ay bir daha dediğin gibi asla almam bunlardan hüsran yaşadık resmen eşimle
Ben son aylarda kaset test dahi yapmamıştım kan vermiştim artık zaten iki aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek yaptık şükürler olsun hepsinde doktorun dediği günü bekleyip kan vermiştim öyle daha az stres oluyor insan. Bu testler çıldırtabiliyor

Ben son aylarda kaset test dahi yapmamıştım kan vermiştim artık zaten iki aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek yaptık şükürler olsun hepsinde doktorun dediği günü bekleyip kan vermiştim öyle daha az stres oluyor insan. Bu testler çıldırtabiliyor
Bende genelde kan veriyorum kuzum ama testte görüp öyle vermek daha iyi oluyor tabi pozitif testte kan negatif gelince hüsran oluyor orası ayrı

Dayanabilirsem öyle yapıcam kuzum 😂
Ben hiç kan bıle vermedim en son 😅

aaa yeter artık ne olcaksa olsun dedim.
2 günde 1 koyulaşma takip etmiştim, ayy nasıl dayandıysam🫢

Sonra kese görmeye gtmiştik hiç kan vermeden, böyle daha hızlı geçiyor zaman daha stressiz oluyor

X