Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Benim kanama geliyor canım kırmızu
meloşum nasılsın iki gündür yogunluktan giremedim şimdi gördüm inş bı sıkıntı yoktur senin daha öncede kanama alanın vardı inş yıne kapanır sağlıklı bi şekilde ilerler bu surecte bol bol dinlenmeye bak iş falan yapma

Canım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
çok şükür bak bebek görünmüş dinlen canım ıyı olacaksın sen hamileliği bilmeden kendini yormuşsundur o yüzden olmuştur

İşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip eder 🤲 ya yerim onu 7 aylık mı oldu🥰 Zaman su misali ah ah❤️ hayırla dağlıkla büyüsün minnoşun kuzum
Aay inşallah geçer bir an önce sakın stres yapma 🙏🏻 valla öyle hızlıca akıyor hiç anlamadım🥰

Eklentiler

• IMG_0418.jpeg
    IMG_0418.jpeg
    150,9 KB · Görüntüleme: 14
dün pik olmuş sanki ya sen yıne degerlendirseydin ateş ölçüyormusun bi o tabloya baksaydık
Ölçtüm kuzum onu da atıyorum değerlendirdim gün ama benim 8 günden beri aşırı ağrım var yumurtlama ağrısı anlam veremedim ultrasonda pco görünümü dedi doktor ama tahlil temiz çıktı yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba ? 8 günden beri o yüzden mi ağrım var diyorum

Eklentiler

• IMG_0419.png
    IMG_0419.png
    89,2 KB · Görüntüleme: 12
Cnm çift yumurtlama olabılırmı? Sen hiç yumurta takıbıne gıttın mi, ilk kezmı ovü yapıyorsun
Daha öncede yapmıştım yaptığım ay hamile kaldım zaten canım o zaman da 4 gün çatlamamıştı yumurta ama hamile kaldım o ay. Hayır hiç yumurtlama takibine gitmedim kuzum bu ay da olmazsa giderim artık

Ölçtüm kuzum onu da atıyorum değerlendirdim gün ama benim 8 günden beri aşırı ağrım var yumurtlama ağrısı anlam veremedim ultrasonda pco görünümü dedi doktor ama tahlil temiz çıktı yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba ? 8 günden beri o yüzden mi ağrım var diyorum
Cnm bnde pcoydum, her yumurta saglıklı olmuyor, ben 3 ay ovü denedım bakalım pik görecekmıyım dıye, görüyordum evet ama bnımkide silikleşmiyordu hatırlarsan, çatlamıyor sanıyordum meğersem çatlıyormuş cunku hamiş kalıyordum ama kımyasal oluyordu, bu ovü testlerıne çok bel bağlama cnm, bak kaç gundur stres oldun öylemıydı böylemıydı dıye, hep dıyorum günaşırı ilişki yap Gerisi Allahın işi🤲 bnde senın gıbıydım ilk zamanlar sonra saldım gttım köye eşimde yoktu sadece h. Sonları gelıyordu ve ben o ay eşya tasıdım agırlık kaldırdım neler yapmadım, rabbım ol deyınce oluyor, bız bıtarafımızı yırtsakta olmayınca olmuyor, neler yasadım zırt pırt test yapmalar, kan vermeler, nolur bıraz rahatla

Daha öncede yapmıştım yaptığım ay hamile kaldım zaten canım o zaman da 4 gün çatlamamıştı yumurta ama hamile kaldım o ay. Hayır hiç yumurtlama takibine gitmedim kuzum bu ay da olmazsa giderim artık
Doktora desen övü takıbı yapıyorum asla ınanmıyorlar, ozaman kuzum yumurta takıbıne git, çatlatma iğnesi verır, enazından çatladımı çatlamadımı, yumurta buyudumu büyümedi mi derdın olmaz

X