Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

İnşallah iyi olur ve yoluna girer her şey canım haber et bizi 🤲
Dogum yaptıgım doktorum başka hastaneye geçmişti ona yazdım yarın yanıma gel dedi oraya gidecem acile gittim geldim bişe demedi kese var dedi onu biliyoruz zaten dün doktor bebekte var dedi ben kese bozulmuş mu felan diye gittim hiç ilgilenmediler

Dogum yaptıgım doktorum başka hastaneye geçmişti ona yazdım yarın yanıma gel dedi oraya gidecem acile gittim geldim bişe demedi kese var dedi onu biliyoruz zaten dün doktor bebekte var dedi ben kese bozulmuş mu felan diye gittim hiç ilgilenmediler
Ben anlamıyorum nasıl ilgilenmiyorlar cidden sinir olurum bazen. Yarın mutlaka git inşallah bebeğin iyidir canım duam seninle güzel haberlerini bekliyorum

Fundacım sen takip ediyordun bilgin var ateş bana ne diyor bi el atsana 😂 fnd_50 fnd_50

Eklentiler

• IMG_0411.png
    IMG_0411.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0408.jpeg
    IMG_0408.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 12
Şubatta tedaviye başlıyoruz bizde artık bakalım doktorlar neye karar vericek 🥰 ama şubata kadar kendiliğinden gelse ne güzel olur 🥹🥹
İnşallah hiç gerek kalmaz ama bir yandan da sevindim canım, bir şekilde başlamak lazım. Bir sene olmuyorsa geç kalmadan başlamak lazım. Tabi inşalah hiç gerek kalmaz 🙏🏼🧡

İnşallah hiç gerek kalmaz ama bir yandan da sevindim canım, bir şekilde başlamak lazım. Bir sene olmuyorsa geç kalmadan başlamak lazım. Tabi inşalah hiç gerek kalmaz 🙏🏼🧡
İnşallah edoşum inşallah 🥰sen nasılsınnn ne kadar kaldı minnoşumuza 🥹

İnşallah ecoşum inşallah 🥰sen nasılsınnn ne kadar kaldı minnoşumuza 🥹
Ben doğurdum doğurucam kuzucum 😅 son bir ayın içindeyim. Yarın kontrol var, bakalım doğum tarihini söyler mi doktor bilmiyorum. Yarın 35. Hafta olacak. Baya şiştim, hareketlerim azaldı. İki iş yapıp, tıslamaya başlıyorum. Merakla bekliyorum bakalım bebişimizi 🧡 heyecan mutluluk kaygı tüm duygular var şuan 🙏🏼😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şurda hepimiz sağlıkla bebişlerimizi konuşalım inşallah canım

Ben doğurdum doğurucam kuzucum 😅 son bir ayın içindeyim. Yarın kontrol var, bakalım doğum tarihini söyler mi doktor bilmiyorum. Yarın 35. Hafta olacak. Baya şiştim, hareketlerim azaldı. İki iş yapıp, tıslamaya başlıyorum. Merakla bekliyorum bakalım bebişimizi 🧡 heyecan mutluluk kaygı tüm duygular var şuan 🙏🏼😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şurda hepimiz sağlıkla bebişlerimizi konuşalım inşallah canım
Allahım gelmiş yaaa 🥹🥹🥹zaman gerçekten ne hızlı geçiyor sağlıkla doğsun bakalım yarın ne çiçek doktor isim düşündün mü

Allahım gelmiş yaaa 🥹🥹🥹zaman gerçekten ne hızlı geçiyor sağlıkla doğsun bakalım yarın ne çiçek doktor isim düşündün mü
Evet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorum 😍🧿🙏🏼 halbuki dün hepimiz test takip ediyorduk, çok mucizevi birşey. Aslan koyacağız canım bebişimizin adını nasipse 🙏🏼🧿 sağsalim kucağımıza alalım inşallah.

Evet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorum 😍🧿🙏🏼 halbuki dün hepimiz test takip ediyorduk, çok mucizevi birşey. Aslan koyacağız canım bebişimizin adını nasipse 🙏🏼🧿 sağsalim kucağımıza alalım inşallah.
Oyyy minik aslan 🦁🥰

Progestan vermedılermı cnm

Adıyla gelsin cnm😍 benim kızımda 9.ayın içinde ayy zaman okdar hızlı akıyor ki tutamıyorum🌼🤗

Çok az kaldı canım benim Yunus 37 haftada doğdu😍bir erkek daha geliyor desene☺️

Ya bu zaman ne kadar da hızlı. Şu an çok şaşırdım. Demek o kadar oldu. Sağlıkla kucağına al Edoş darısı senin başına Zumruduanka96 Zumruduanka96 aklıma geldikçe dua ediyorum sana saplamak inşallah en kısa zamanda🙏

Yaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorum ☺️ Tikabasa Tikabasa imagination forever imagination forever Niqu Niqu melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @Gul220 IADK IADK Zumruduanka96 Zumruduanka96
@beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederim 😍rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
melegim can melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Hakkında hayırlısı olsun yavrum her şerde vardır bir hayır dıye boşuna dememısler gönlünce olsun hersey 🌸

X