İnşallah iyi olur ve yoluna girer her şey canım haber et biziAynı canım geliyor az az kanama
Dogum yaptıgım doktorum başka hastaneye geçmişti ona yazdım yarın yanıma gel dedi oraya gidecem acile gittim geldim bişe demedi kese var dedi onu biliyoruz zaten dün doktor bebekte var dedi ben kese bozulmuş mu felan diye gittim hiç ilgilenmedilerİnşallah iyi olur ve yoluna girer her şey canım haber et bizi
Ben anlamıyorum nasıl ilgilenmiyorlar cidden sinir olurum bazen. Yarın mutlaka git inşallah bebeğin iyidir canım duam seninle güzel haberlerini bekliyorumDogum yaptıgım doktorum başka hastaneye geçmişti ona yazdım yarın yanıma gel dedi oraya gidecem acile gittim geldim bişe demedi kese var dedi onu biliyoruz zaten dün doktor bebekte var dedi ben kese bozulmuş mu felan diye gittim hiç ilgilenmediler
İnşallah hiç gerek kalmaz ama bir yandan da sevindim canım, bir şekilde başlamak lazım. Bir sene olmuyorsa geç kalmadan başlamak lazım. Tabi inşalah hiç gerek kalmazŞubatta tedaviye başlıyoruz bizde artık bakalım doktorlar neye karar vericekama şubata kadar kendiliğinden gelse ne güzel olur
İnşallah edoşum inşallahİnşallah hiç gerek kalmaz ama bir yandan da sevindim canım, bir şekilde başlamak lazım. Bir sene olmuyorsa geç kalmadan başlamak lazım. Tabi inşalah hiç gerek kalmaz
Ben doğurdum doğurucam kuzucumİnşallah ecoşum inşallahsen nasılsınnn ne kadar kaldı minnoşumuza
Allahım gelmiş yaaaBen doğurdum doğurucam kuzucumson bir ayın içindeyim. Yarın kontrol var, bakalım doğum tarihini söyler mi doktor bilmiyorum. Yarın 35. Hafta olacak. Baya şiştim, hareketlerim azaldı. İki iş yapıp, tıslamaya başlıyorum. Merakla bekliyorum bakalım bebişimizi heyecan mutluluk kaygı tüm duygular var şuan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şurda hepimiz sağlıkla bebişlerimizi konuşalım inşallah canım
Evet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorumAllahım gelmiş yaaazaman gerçekten ne hızlı geçiyor sağlıkla doğsun bakalım yarın ne çiçek doktor isim düşündün mü
Oyyy minik aslanEvet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorumhalbuki dün hepimiz test takip ediyorduk, çok mucizevi birşey. Aslan koyacağız canım bebişimizin adını nasipse sağsalim kucağımıza alalım inşallah.
Progestan vermedılermı cnmDogum yaptıgım doktorum başka hastaneye geçmişti ona yazdım yarın yanıma gel dedi oraya gidecem acile gittim geldim bişe demedi kese var dedi onu biliyoruz zaten dün doktor bebekte var dedi ben kese bozulmuş mu felan diye gittim hiç ilgilenmediler
Adıyla gelsin cnmEvet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorumhalbuki dün hepimiz test takip ediyorduk, çok mucizevi birşey. Aslan koyacağız canım bebişimizin adını nasipse sağsalim kucağımıza alalım inşallah.
Maşallah maşallahAdıyla gelsin cnmbenim kızımda 9.ayın içinde ayy zaman okdar hızlı akıyor ki tutamıyorum
Edoşum hayırlı dogumlar diliyorum 36 bittikten sonra artık heran hersey olabılırMaşallah maşallahzaman su gibi
Sağol kuzucum evet yakın arkadaşım 36da doğuruverdi valla. İnşallah biraz sabreder ama her an herşey olabilir artıkEdoşum hayırlı dogumlar diliyorum 36 bittikten sonra artık heran hersey olabılırsaglıkla gelsin Aslancık
Çok az kaldı canım benim Yunus 37 haftada doğduEvet çok çok hızlı. Burdaki arkaşların da hamilelik haberleri dün gibiydi, şimdi kızım şu kadar aylık oldu, oğlum kadar aylık oldu yazdıklarında çok şaşırıyorumhalbuki dün hepimiz test takip ediyorduk, çok mucizevi birşey. Aslan koyacağız canım bebişimizin adını nasipse sağsalim kucağımıza alalım inşallah.
Maşallah kuzumÇok az kaldı canım benim Yunus 37 haftada doğdubir erkek daha geliyor desene
Ya bu zaman ne kadar da hızlı. Şu an çok şaşırdım. Demek o kadar oldu. Sağlıkla kucağına al Edoş darısı senin başınaBen doğurdum doğurucam kuzucumson bir ayın içindeyim. Yarın kontrol var, bakalım doğum tarihini söyler mi doktor bilmiyorum. Yarın 35. Hafta olacak. Baya şiştim, hareketlerim azaldı. İki iş yapıp, tıslamaya başlıyorum. Merakla bekliyorum bakalım bebişimizi heyecan mutluluk kaygı tüm duygular var şuan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şurda hepimiz sağlıkla bebişlerimizi konuşalım inşallah canım
Sağol canımmYa bu zaman ne kadar da hızlı. Şu an çok şaşırdım. Demek o kadar oldu. Sağlıkla kucağına al Edoş darısı senin başınaZumruduanka96 aklıma geldikçe dua ediyorum sana saplamak inşallah en kısa zamanda
Hakkında hayırlısı olsun yavrum her şerde vardır bir hayır dıye boşuna dememısler gönlünce olsun herseyYaa bebeklerim benim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim aramız düzelmedi, dün boşandım. Bebek işine epey uzun bir süre ara veriyorumTikabasa imagination forever Niqu melegim can fnd_50 Papatyamaviss @Gul220 IADK Zumruduanka96
@beyons canım sen hamileymişin galiba çok sevindim tebrik ederimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melegim can bebeğim sen de sürpriz patlatmışın hayırlı olsun yeni kuzucun hayırla sağlıkla gelsin inşallah