tşk ederim canım benim umarım bu sefer güzel bi sekilde ilerler sağlıkla kucagıma alırım sen nasılsın bebişle nasıl gidiyorVebeyons o kadar dua ettim ki sana çok ama çok sevindim. Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
meloşum nasılsın iki gündür yogunluktan giremedim şimdi gördüm inş bı sıkıntı yoktur senin daha öncede kanama alanın vardı inş yıne kapanır sağlıklı bi şekilde ilerler bu surecte bol bol dinlenmeye bak iş falan yapmaBenim kanama geliyor canım kırmızu
çok şükür bak bebek görünmüş dinlen canım ıyı olacaksın sen hamileliği bilmeden kendini yormuşsundur o yüzden olmuşturCanım yeni geldim doktordan karından bebegi ve kalp atışını gördük kanamam hala var biraz çogaldı 5 tane igne yazdı yolk kesesi felan oluşmuş ama bebek minnacık daha ilk attıgım ilk gittigim vajinal digeri karından karından bebek görüldü
Aay inşallah geçer bir an önce sakın stres yapmaİşte doktor bu karaciğer ile ilgili değil dedi bu ürtiker dedi. Stresten olur başka bir şeyden olur sebebi net olmaz dedi. Hamilelikte vücut kendi bile yapar dedi ki ilk defa yaşıyorum hayatımda. Allahım inşallah rahat şekilde atlatmayı nasip ederya yerim onu 7 aylık mı oldu Zaman su misali ah ah hayırla dağlıkla büyüsün minnoşun kuzum
Yaa sen hamile misiin çok sevindimmmtşk ederim canım benim umarım bu sefer güzel bi sekilde ilerler sağlıkla kucagıma alırım sen nasılsın bebişle nasıl gidiyor
Hoşgeldın cnm evet bayaadır yoktunAay kızlar banlanmistim uzun süre sonunda açıldı hesabım. Ne yaptınız nasılsınızz?
imagination forever @fnd_50 bebisler nasıl ne zamandı doğum
Cnm pike çok yakın, sen gün aşırı ilişkini bırakma bnce,Kızlar pik olmuş mu durdukça koyulaştı? 8 inde de pik olcak sandım ama silikleşti birden Buda öyle olmaz umarım
Ek gıda nasıl gdıyor cnm sen şubat annesımıydınaay az kaldı yaaa maşallahnapiyim ben de işe başladım mecbur evden çalışıyorum bir yandan da bebitoyla devam
Ban yemistikHoşgeldın cnm evet bayaadır yoktun
Nisan annesiyim canim. 5 ay 10 gunlukken tadimlara geçmiştik. Şimdi 3 öğün şeklinde ilerliyoruz. Fena değil. Sizin nasıl gidiyorrEk gıda nasıl gdıyor cnm sen şubat annesımıydın
Tamam kuzum bugün yapayım inşallah pik olur nedense stres oldum bu ay pik olmuyor diye gerçi daha erken bileCnm pike çok yakın, sen gün aşırı ilişkini bırakma bnce,
Kızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunuEli kulağında kuzum
evet canım çok şükür benimde daha çok yeni ikinci betayı verdim iki hafta sonra kontrolum var inş bu sefer sağlıklı bir şekilde kucagıma almak nasip olur sende yoktun uzun zamandır nasılsın bebişinde büyümüştürYaa sen hamile misiin çok sevindimmm
dün pik olmuş sanki ya sen yıne degerlendirseydin ateş ölçüyormusun bi o tabloya baksaydıkKızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunumelegim can beyons golden-snitch Niqu imagination forever
Ölçtüm kuzum onu da atıyorum değerlendirdim gün ama benim 8 günden beri aşırı ağrım var yumurtlama ağrısı anlam veremedim ultrasonda pco görünümü dedi doktor ama tahlil temiz çıktı yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba ? 8 günden beri o yüzden mi ağrım var diyorumdün pik olmuş sanki ya sen yıne degerlendirseydin ateş ölçüyormusun bi o tabloya baksaydık
Bzımde guzel gdıyor cnm sıkıntı yok, bnim 4 öğüne kdr çıkıyor+anne sütüNisan annesiyim canim. 5 ay 10 gunlukken tadimlara geçmiştik. Şimdi 3 öğün şeklinde ilerliyoruz. Fena değil. Sizin nasıl gidiyorr
Cnm çift yumurtlama olabılırmı? Sen hiç yumurta takıbıne gıttın mi, ilk kezmı ovü yapıyorsunKızlar kafayı yemek üzereyim 8 gün pike yakındı yarın pik görürüm dedim silikleşti dünde çok pike yakındı 12 gün yani bugün yine silikleşti neden böyle oluyor deliricem ilk defa yaşıyorum bunumelegim can beyons golden-snitch Niqu imagination forever
Daha öncede yapmıştım yaptığım ay hamile kaldım zaten canım o zaman da 4 gün çatlamamıştı yumurta ama hamile kaldım o ay. Hayır hiç yumurtlama takibine gitmedim kuzum bu ay da olmazsa giderim artıkCnm çift yumurtlama olabılırmı? Sen hiç yumurta takıbıne gıttın mi, ilk kezmı ovü yapıyorsun
Cnm bnde pcoydum, her yumurta saglıklı olmuyor, ben 3 ay ovü denedım bakalım pik görecekmıyım dıye, görüyordum evet ama bnımkide silikleşmiyordu hatırlarsan, çatlamıyor sanıyordum meğersem çatlıyormuş cunku hamiş kalıyordum ama kımyasal oluyordu, bu ovü testlerıne çok bel bağlama cnm, bak kaç gundur stres oldun öylemıydı böylemıydı dıye, hep dıyorum günaşırı ilişki yap Gerisi Allahın işiÖlçtüm kuzum onu da atıyorum değerlendirdim gün ama benim 8 günden beri aşırı ağrım var yumurtlama ağrısı anlam veremedim ultrasonda pco görünümü dedi doktor ama tahlil temiz çıktı yumurtalar olgunlaşmadan çatlıyor mu acaba ? 8 günden beri o yüzden mi ağrım var diyorum
Doktora desen övü takıbı yapıyorum asla ınanmıyorlar, ozaman kuzum yumurta takıbıne git, çatlatma iğnesi verır, enazından çatladımı çatlamadımı, yumurta buyudumu büyümedi mi derdın olmazDaha öncede yapmıştım yaptığım ay hamile kaldım zaten canım o zaman da 4 gün çatlamamıştı yumurta ama hamile kaldım o ay. Hayır hiç yumurtlama takibine gitmedim kuzum bu ay da olmazsa giderim artık