Kız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdi
Benimde bulantım çok az vardı 3 aydan kesildi hiç kusmadım bileKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdimigren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Aynen ya sen iyisin ben hep unutuyorum nikleriPapatyamaviss , melegim can , IADK destinesiaa T TASUU L A L golden-snitch imagination forever onları da unutmayalım
Ben 12. Hafta bitecek hala kusuyorumKız benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı napacaz şimdimigren ataklarım olur benim ama inşallah bunda olmaz amin
Hayır benim ilk 3 ay da bir şey olmadı gelişine yedim aldım kiloları bunda nasıl olacak acaba olur mu bulantı. Annem garibim her hamileliğinde 9 ay kusmuş mesela. Kardeşimde görüyordum sadece yeşil elma yiyebilirdi onu da kusardıBenimde bulantım çok az vardı 3 aydan kesildi hiç kusmadım bile
İşte ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamadım. Ama aylarca süren migren atakları yaşadım. Bu hamilelikte nasıl olur bilmiyorumBen 12. Hafta bitecek hala kusuyorumorası hiç belli olmaz. İnşallah olmaz ama olursa da prilam iste doktordan mutlaka
Kız olursa başlar bulantılar benceİşte ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamadım. Ama aylarca süren migren atakları yaşadım. Bu hamilelikte nasıl olur bilmiyorum
Aynen aşko sağlıklı olsunlar da tek valla başa gelen çekilir diyoruzKız olursa başlar bulantılar bencesağlıkla gelsinler de bulantı falan hikaye
Valla çok iyi olmuş oh be bura dostane oldu vallahi hepimiz bir arada evimiz gibiAyy şuan farkediyorum grubu bir saniyeeeedaha geçen aklıma geldi yemin ederim bir topik mi açsak eski arkadaşlar diye dedim. Çok güzel olmuşş yaaa hüğğ duygulandımm
Hoş geldin kuzum