- 27 Nisan 2012
- 15.027
- 17.560
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
ne bileyimYok el ele tutuşup uyumuslar, öyle yazıyor
iyi niyetli düşünmek istedim
alacağını almış kaba tabirle konu sahibi.. üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bileyimYok el ele tutuşup uyumuslar, öyle yazıyor
Yine geldi diyorsunuz ama yeniden deneyelim, sorunlarımızı çözelim diyen olmamış karşınızda.Ben unutmaya başlamıştım. Neden bu şekilde yaptı tekrar geldi yine aynı şeyler yine kendimi suçluyorum önüme bakmam gerekiyor işte zaman lazım
Testosteron. Alın sırrı çözdüm. Bizim gibi düşünmüyorlar o yüzden anlayamıyoruz. Bazı şeyler içgüdüsel. Yarışma, kendini kanıtlama, elde etme, avın peşinde koşma, hatta bi eşyayı ya da bir insanı koyduğun yerde bi daha bi daha bulabilme. Hormonal, içgüdüsel ve egosal durumlar.Erkekleri anlamak için hamam böceğini takip etmek gerekirmiş. Çünkü hamam böceği bir istikamete hızla giderek sonra önüne hiçbir engel çıkmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yöne doğru koşmaya başlarmış. Bunun nedeninin çözüldüğü vakit işte erkekleri anladınız demekmiş...
Yapacağın sey döndügünde ezmek..
Okuduğum gibi bende aynı şeyi düşündüm.sevısmeye gelmıs.
Aranızda cinsel birliktelik oldu mu? Ben bunun için geldi tek gecelik diye düşündümBen unutmaya başlamıştım. Neden bu şekilde yaptı tekrar geldi yine aynı şeyler yine kendimi suçluyorum önüme bakmam gerekiyor işte zaman lazım
Aralarında farklı bir bağ varsa olur tabi de, bu bahane olmaz. Sevgililik full laylaylom iş değil ki. Sevişmesinden geri durmamış ama eniştesi öldü diye.Yani şimdi linçlemeyin ama hangi erkek teyzesinin kocası öldü diye bunalıma girer? Yani kadınlar da girmez tabi üzülür geçersin, yatağa atayım ama sevgililik istemesin diye bunca şey