Adetin 2 günü canım test verdim anlayan arkadaşlar var mı ?Bncede cnm dayanabılırsen test yapma kafanı oyalayacak bıseyler bul, bnde test batagına düşmüştüm bı ara sonra saldım ve o ay hamiş kaldım.
Doktora gdınce haber et cnm
Adetin 2 günü canım test verdim anlayan arkadaşlar var mı ?
Ayy geldi mi adetin yaaakızlar adetin 2 günü doktor yaptı tekrar sonuçlar nasıl?Tikabasa Niqu edahandro fnd_50 imagination forever
Sağol kuzum benim bakalım doktora gidicem daha sonra ne dicekAyy geldi mi adetin yaaaRabbim nasip edecek inşallah. Ben sadece amh ve fsh dan anlıyorum. Onlar güzel bence. Benim amh düşük, fsh yüksekti. O da gebeliği zorlaştırıyordu. Bence seninki ideal kuşum.
Mükemmel askım hormonların ben sana demıstımkızlar adetin 2 günü doktor yaptı tekrar sonuçlar nasıl?Tikabasa Niqu edahandro fnd_50 imagination forever
Çok güzel canım hatta amh süper az kaldı güzel haberi alıcaz sendenkızlar adetin 2 günü doktor yaptı tekrar sonuçlar nasıl?Tikabasa Niqu edahandro fnd_50 imagination forever
Telefonun kamerası bozuk bulanık çekiyor bu aradaEki Görüntüle 3478546
Kızlar regle 5 6 günüm var testim böyle markası sente lady baktım da kk da yanlış pozitif çıkarıyor diyorlar alsam mi yeni bir test bu markayı bilen var mi bide damlattığım anda gördüm yani
Telefonun kamerası bozuk bulanık çekiyor bu arada
Sağol kuzum denemelere şimdi gönül rahatlığıyla başlayım o zaman rabbim yüzümüzü güldürsün bu defaMükemmel askım hormonların ben sana demıstımdenemelere basla artık guzel haberı en kısa zamanda alacagımıza emınım
Çok sağol kuzum inşallahÇok güzel canım hatta amh süper az kaldı güzel haberi alıcaz senden
Ama baya baya çıkarmış canım hadi hayırlısı kuzumEki Görüntüle 3478546
Kızlar regle 5 6 günüm var testim böyle markası sente lady baktım da kk da yanlış pozitif çıkarıyor diyorlar alsam mi yeni bir test bu markayı bilen var mi bide damlattığım anda gördüm yani
Kuzucum daha once testlerden cok cektıgını bıldıgım ıcın yarın sabah tekrarla bi,ama iyi bi marka al bunları boşver.hafı sabah guzel haberlerını beklıyoruz
İnşallah balımAma baya baya çıkarmış canım hadi hayırlısı kuzum
Kuzum gittim bugün direk kan verdim valla bu sıkıntıyla duramazdım sabaha kadar ama aynı markayla 2 3 gün önce de yaptım bariz negatifti çizgi yoktu onda öyle olsaydı onu da çıkarmaz muydu dedimKuzucum daha once testlerden cok cektıgını bıldıgım ıcın yarın sabah tekrarla bi,ama iyi bi marka al bunları boşver.hafı sabah guzel haberlerını beklıyoruz
Ne zaman cıkacak sonucun canıımmİnşallah balım
Kuzum gittim bugün direk kan verdim valla bu sıkıntıyla duramazdım sabaha kadar ama aynı markayla 2 3 gün önce de yaptım bariz negatifti çizgi yoktu onda öyle olsaydı onu da çıkarmaz muydu dedim
Bir buçuk saate çıkar dedi kuzumNe zaman cıkacak sonucun canıımmen ıyısını yapmıssın bencede stres edecegıne en ıyısını yapmıssın yaz bıze hemen sonucun cıkınca
Ateşim düşük çıkıyor ama umursamalı mıyımNe zaman cıkacak sonucun canıımmen ıyısını yapmıssın bencede stres edecegıne en ıyısını yapmıssın yaz bıze hemen sonucun cıkınca