- 14 Mayıs 2021
- 4.588
- 9.058
Yaa kuşum bida bu bilinmedik testlerden alma lütfen,sen üzüldün diye çok üzüldğm bak şuandaSonuç negatif Kızlar maalesef
Umarım kuzum umarımYaa kuşum bida bu bilinmedik testlerden alma lütfen,sen üzüldün diye çok üzüldğm bak şuandabu ıkı oldu bak,alma bu testlerden artık,normal albi al,bebe time al,roll al,predictor al,ama eczaneden al trendyoldan ınternetten falan alma hep sahte ordakıler.zaten daha adetıne var dur bakalım daha bellı olmaz yakında guzel haberı alacaksın merak etme
Aaaa bu nasıl bir test ya resmen pozitif gösteriyordu bende üzüldüm şimdiUmarım kuzum umarımaşkım bunu da eczaneden almıştım zaten doğru düzgün test satan yok ki bu ecZanelerde anlamadım saydıklarının hiçbiri yok bide artimed var şu kötülerinden olan ben zaten şaşırmıştım pozitif çıktığına hiç inanasım gelmedi haklıymışım
Artık idrar testlerine güvenir miyiz o şüpheAaaa bu nasıl bir test ya resmen pozitif gösteriyordu bende üzüldüm şimdibirde alma bu testi
Mide bulantın nasıl oldu kuzum?Yaa kuşum bida bu bilinmedik testlerden alma lütfen,sen üzüldün diye çok üzüldğm bak şuandabu ıkı oldu bak,alma bu testlerden artık,normal albi al,bebe time al,roll al,predictor al,ama eczaneden al trendyoldan ınternetten falan alma hep sahte ordakıler.zaten daha adetıne var dur bakalım daha bellı olmaz yakında guzel haberı alacaksın merak etme
EdoşuummmMide bulantın nasıl oldu kuzum?
Benim bulantılarım hala devam ediyor. İlaçsız duramıyorum kuzum. Gene şanslısın. İlaçsız idare edebiliyorsan. Aralık görünüyor kuzum doğum ama bir kaç hafta önce gelirse kasım olacak. Bakalım beklemedeyiz, iyiyiz çok şükür ❤Edoşuummmeskısı gıbı degıl ama gunde 3-4kez yokluyor yinede.sanırım dogurana kadar gecmeyecek umudu kestım artık .mınnosumuz ne zaman gelıyor ne zaman dogum Allahın ıznıyle?
Benım ılaclara alerjım var kuzum ıcemıyorum oyuzdenBenim bulantılarım hala devam ediyor. İlaçsız duramıyorum kuzum. Gene şanslısın. İlaçsız idare edebiliyorsan. Aralık görünüyor kuzum doğum ama bir kaç hafta önce gelirse kasım olacak. Bakalım beklemedeyiz, iyiyiz çok şükür ❤
Tebrık ederım kuzumKızlaaarr bu sabah tam 4 tane idrar testi yaptım hani biri yanlışsa falan diye ikna olmak için hepsi pozitif kan verdim hemen 32 çıkmışşş lütfen dualarınızı eksiltmeyin sağlıkla artsın
Ama çok sevindim ben ya ne güzel haber buKızlaaarr bu sabah tam 4 tane idrar testi yaptım hani biri yanlışsa falan diye ikna olmak için hepsi pozitif kan verdim hemen 32 çıkmışşş lütfen dualarınızı eksiltmeyin sağlıkla artsın
Yaaa kuzumm amin inşallah çok teşekkür ederim bu ay hepimizin içine doğmuş benim gebelik olacağıAma çok sevindim ben ya ne güzel haber buben çok nadiren testlere pozitif diye yazarım senin testinde çok emindim İn şa Allah güzelce artar değerlerin
Pozitif testleri görmeyi özledim resmen hadi bakalım devamı gelsinYaaa kuzumm amin inşallah çok teşekkür ederim bu ay hepimizin içine doğmuş benim gebelik olacağı
Ayyy ben deee bir de yalancıdır diye 3 4 tane yaptımPozitif testleri görmeyi özledim resmen hadi bakalım devamı gelsin
İnsan inanamıyor ben kalbini duyana kadar inanmıyordumAyyy ben deee bir de yalancıdır diye 3 4 tane yaptımamin inşallah kuzum
Ben eğer duyarsam ilk defa duymuş olucamİnsan inanamıyor ben kalbini duyana kadar inanmıyordum
Bende ilk defa duyuyordum kuzum daha doğrusu ilkinde iyi bir şey olmadı bu ikinci sayılıyor hatta kimyasalıda saysam 3Ben eğer duyarsam ilk defa duymuş olucam
Benim de ilki 6 haftalıktı düştü dinleyemeden iki de kimyasal olmuştu bir de bir şey diyecem ateşim bugün düşük çıkıyor dikkate almalı mıyımBende ilk defa duyuyordum kuzum daha doğrusu ilkinde iyi bir şey olmadı bu ikinci sayılıyor hatta kimyasalıda saysam 3
Canım yarın bıdaha kan verırsın ölçme bosver atesını falan,havalar serınler, terlersın bı cok kosulda ates degısken bısey cunku.bos yere uzulme sonraBenim de ilki 6 haftalıktı düştü dinleyemeden iki de kimyasal olmuştu bir de bir şey diyecem ateşim bugün düşük çıkıyor dikkate almalı mıyımPapatyamaviss imagination forever Tikabasa
Yattığım yerde hava soğuktur ama olabilir miCanım yarın bıdaha kan verırsın ölçme bosver atesını falan,havalar serınler, terlersın bı cok kosulda ates degısken bısey cunku.bos yere uzulme sonra