- 14 Mayıs 2021
- 4.588
- 9.058
Hayırlı ugurlu olsun kuzucumBu aralar yoğundum bebişi sünnet ettirdik girmedim. Eee sende oğlan anası olarak anlarsın artık benihayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun inşallah.
Tebrik ederim cnmTeyzosları erkekmişT TASUU @destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Sağlıcakla gelsin bebişim hayırlı olsunTeyzosları erkekmişT TASUU @destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Ya ben buna çok üzüldüm meleğim can ve golden snitch yok mu artıkMeloşla golden snıtch ceza almıs yav bıda gelemıceklermı sımdı( nıye aldıklarını buldum sosyal medyada bırbırlerıne baktılar dıye banlanmışlar .nıye ceza yedılerkı bundan ya
Aaaa üzüldüm yaMeloşla golden snıtch ceza almıs yav bıda gelemıceklermı sımdı( nıye aldıklarını buldum sosyal medyada bırbırlerıne baktılar dıye banlanmışlar .nıye ceza yedılerkı bundan ya
Allah Allah ya, ben çok çözmüş değilim ama anladığım diğer mecralara kayılması pek istenmiyorMeloşla golden snıtch ceza almıs yav bıda gelemıceklermı sımdı( nıye aldıklarını buldum sosyal medyada bırbırlerıne baktılar dıye banlanmışlar .nıye ceza yedılerkı bundan ya
Afratafra vardıYa ben buna çok üzüldüm meleğim can ve golden snitch yok mu artık
Afra bir geldi buraya ama sonra tekrar gittiAfratafra vardı
O da mart annelerınde bzım gruptaydı
7-8 aydır yok
Evet onu biliyorum hatta bir ara geliyor gibi oldu geri yok oldu çok üzülüyorum onların olmamasınaAfratafra vardı
O da mart annelerınde bzım gruptaydı
7-8 aydır yok
Afra bir geldi buraya ama sonra tekrar gittiaynı kişi olduğunu anlayınca yine ceza yedi sanırım
Kesinlikle katılıyorum, birde insanların birbirleriyle farklı mecralarda iletişim halinde olmasında ne sakınca varAma kalıcı atmaları biraz saçma değil mi süreli ban verirsin yine benzer ya da ban almayı hak edecek bir hata yaparsa kalıcı ban atılır böylesi hiç iyi değil
Evet bı ara geldi, sonra yine ban yedi. Bu fikirde olanları bile banlıyorlar hatta anneler grubunda nisan ve mayıs annelerınde çoğu kişi banlı. Grup yöneticimizde banlandı sonra grup dağıldı bzımde. Gruba girip onları soranlar bıle banlanıyorduAfra bir geldi buraya ama sonra tekrar gittiaynı kişi olduğunu anlayınca yine ceza yedi sanırım
Biz iyyiz çok şukur cnm sen nasılsınKizlar napiyosunuz ne var ne yok keyifler nasıl
Bende iyiyim çok şükür doktorun biriyle uğraşıyorum bana tüp bebek tedavisi yap diyo neye dayanarak amh değeri düşükmus sonra başka hastaneye gittim adam kendi kendine gebe kalabilirsin dedi bundan sonra o doktora gidiyorum ben iki çocuk doğurdum buna rağmen tüp bebekmis şaka gibi insanlar bakmamak için neler söylüyor benim israrim üzerine muayene etti beni o kadınBiz iyyiz çok şukur cnm sen nasılsın
Ne kadar canım amh sende?Bende iyiyim çok şükür doktorun biriyle uğraşıyorum bana tüp bebek tedavisi yap diyo neye dayanarak amh değeri düşükmus sonra başka hastaneye gittim adam kendi kendine gebe kalabilirsin dedi bundan sonra o doktora gidiyorum ben iki çocuk doğurdum buna rağmen tüp bebekmis şaka gibi insanlar bakmamak için neler söylüyor benim israrim üzerine muayene etti beni o kadın
Deme cnm yaaBilmiyorum ki ya doktor saçma sapan bı şey söylüyor inanmıyorum da ona boşver ya çocuk konusunu kapattım bugün itibariyle çünkü boşanmanın eşiğine geldik Allah olmayanlara versin