Aaaa üzüldüm canımBilmiyorum ki ya doktor saçma sapan bı şey söylüyor inanmıyorum da ona boşver ya çocuk konusunu kapattım bugün itibariyle çünkü boşanmanın eşiğine geldik Allah olmayanlara versin
Her şer de vardır bı hayırDeme cnm yaa
Kuzum benim ilk defa 17 gün gecikmem olmuştu düşün 17 gün 2 defa kan vermiştim bir sürü testler pcos yok hep düzenli adet olurum doktor en sonda dediki stresten oluyormuş sende bekle bakalım daha belirgin çıkmalıydı bence
Bekliyorum bakalım bi kaç gün daha kan veririm olmadı artıkKuzum benim ilk defa 17 gün gecikmem olmuştu düşün 17 gün 2 defa kan vermiştim bir sürü testler pcos yok hep düzenli adet olurum doktor en sonda dediki stresten oluyormuş sende bekle bakalım daha belirgin çıkmalıydı bence
Bence strese girip kan verme bekle varsa testte çıkıcak hayırlısı kuzumBekliyorum bakalım bi kaç gün daha kan veririm olmadı artık
Ne kadar bekliyim kuzum ya yarın bir tane daha mı yapayım kan testiBence strese girip kan verme bekle varsa testte çıkıcak hayırlısı kuzum
Evet kuzum yani daha önce 7 gün kala öğrenmişliğim varBelki geç döllenmedir kuzum ama evet az daha koyu olması lazımdı sanki
Yarın başka bir test al erken gebelik mor kutulu test o kesin sonuç veriyorNe kadar bekliyim kuzum ya yarın bir tane daha mı yapayım kan testi
Tamam kuzum bakayım yarın tekrarYarın başka bir test al erken gebelik mor kutulu test o kesin sonuç veriyor
Güzel haberlerle gel İn şa AllahTamam kuzum bakayım yarın tekrar
Cnm test yaptın mı. Senin aldıgın testlerde sanki hep bi silik çizgı var, sana test önerım ya laboquik ya da roll gebelik testi al heryerde yok ama internetten al, bunlar kesın ve dogru sonuc verıyor asla şaşmaz, 1 hafta öncesınden gosterıyor, erken gebelık testıne bıle grek yokTamam kuzum bakayım yarın tekrar
Canım yaptım dün eke atıcam bugün adet oldum anlamadım bende yarın doktor kontrolüm var adetin 2 günü gel dediCnm test yaptın mı. Senin aldıgın testlerde sanki hep bi silik çizgı var, sana test önerım ya laboquik ya da roll gebelik testi al heryerde yok ama internetten al, bunlar kesın ve dogru sonuc verıyor asla şaşmaz, 1 hafta öncesınden gosterıyor, erken gebelık testıne bıle grek yok
Bu testi birde alma demek yalnış çıkartıyor boşuna üzüyor insanıCanım yaptım dün eke atıcam bugün adet oldum anlamadım bende yarın doktor kontrolüm var adetin 2 günü gel dedi
Normalde hep bundan alıyordum kuzum ya hiç böyle yapmazdı zaten artık test almam çok yoruyor beni test yapmakBu testi birde alma demek yalnış çıkartıyor boşuna üzüyor insanı
Bende hiç bundan almadım ve adetim gecikmese asla test yapmazdım çok yıpratıyor bu süreç malesefNormalde hep bundan alıyordum kuzum ya hiç böyle yapmazdı zaten artık test almam çok yoruyor beni test yapmak
Bncede cnm dayanabılırsen test yapma kafanı oyalayacak bıseyler bul, bnde test batagına düşmüştüm bı ara sonra saldım ve o ay hamiş kaldım.Normalde hep bundan alıyordum kuzum ya hiç böyle yapmazdı zaten artık test almam çok yoruyor beni test yapmak