hımm anladım canım.ee tabi onun isteklerinede saygı duymak lazım.... buyrunnnnnnnnn
ben cıkıyorum kızlar burda 12 yi gecti bile saat cok yorgunum zaten sabahta erken kalktım biraz uyuyayım tabii uyuyabilirsem şu uyku problemimden nefret ediyorum zaten.hepinizi öpüyorum bana bir şey diyen varmı.mesela kime cıktım gibisinden yazarsa sevinirim 2 dk beklıyom hadi bakem
bekarım valla hala bekliyorum bebetom daha evlenemeye vakit var kaydirigubbakcemile3
hediyeleri aldım ufak tefek şeyler inşallah beğenir aldığım kişi :kedi:
keşke işim olsaydı çalışsaydımda ne güzel şeyler alıcaktım ama olmadı işte :sinifsinif:
Cnım magıc kız nısanlın nıye kızdı kı ama cok guzel cıkmışsın kızhepınız güzelsınız ne yedınız kız merak ettımcokacimcoook
sagol canım...İİİ geceler kumsalcıgım Allah rahatlık versınkaydirigubbakcemile5
evet haklısın canım.bende ne yapım işte belki yarın eşim müsait olursa atolyeden dolayı doktora gidecem bebek için daha gidemedim canım.bende heyecan yaptım ama kımsede bana söylemıyor ben kime cıktım halbukı yazık bana herkesten cok gec alacam ben hedıyemi..tabiki cnm, birazda hak vermio değilim, genelde topiklere uzun süreli fotolar koyulmuo ne olur olmaz die.. küçük avatar resmi hariçç gerek yok dedi bende ok dedim, albümümüde sildirdi zaten okadar dedim ona ulaşılmaz topikler gibi değil die ama yok içim rahat etmio dedi..kafamçokkarıştı
sen neler yapıosun? hamilesin şimdi sen dimiiiii :CüvCüv:
bende hediyelerimin heyecanını yaptım bian zemuszemus :asigim:
sagol cnm benım....opuyorumnanaktan iyi geceler kumsalcığım
sagol canım benımiyi geceler kumsalll güzel güzel rüyalar gör opuyorumnanaktan
Olsun be mügecık önemlı olan hatırlamak ve hatırlanmaktır çam sakızı çoban armaganı herkes mutlu olsun yeter canım yaa küçükmüsün sen daha canımyerimseniben
Kız papatya hanı sen patık koyacaktınakannehir
Magıc ama guzel çıkmışsın ben senı kılolu sanıyordum kac kılosun sen
Sen tam erkek kardesıme güresın kız kız arıyom ben kaydirigubbakcemileküçükmü gösteriyorum canım kaydirigubbakcemile3
24 bitti 25 oldum geçen hafta :lepi:
canım patik küçük nasıl koyyiim
nerden sanıodun öle kaydirigubbakcemile3
53-54 arası gidip gelen kilom var bebetom ama yinede fotoda olduğumdan kilolu çıkmışımkafamçokkarıştı:
magic tam sarı papatya tam allah sahibine bağışlasın enişte kıskanmakta haklı :lepi:
kaydirigubbakcemile3 dalga mı geçiyon yaa kadın üzerime güler
resimleriniz nerde ayol?ben de görmek istiyorum sizi..