ben geldimm... bebetom özlemişsin benikaydirigubbakcemile3
herkese slm kızlara.s.
Kumsalcıgım senınde hıç mısafırın bıtmıyor bızede pasta ayırdın mı geceye üzel canımcokacimcoook ben nefret dıye bır hamış arkadasımıza cıkmışım canım hedıyesı coook guzeldı saolsun Allah hayırlı dogum versın o na:CüvCüv:
neee sen aldın mı hediyeniiii
ben geldimm... bebetom özlemişsin benikaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım...
herkese slm kızlara.s.
Kumsalcıgım senınde hıç mısafırın bıtmıyor bızede pasta ayırdın mı geceye üzel canımcokacimcoook ben nefret dıye bır hamış arkadasımıza cıkmışım canım hedıyesı coook guzeldı saolsun Allah hayırlı dogum versın o na:CüvCüv:
Hoşgeldın magıc güzümüz yollarda kaldı canım yahuŞeniz sana kım çıktı çabuk süle bana :uhm::a015:
Kız magıc sen aradakı sarışınmısın hıııııııııııııııı
magıc hoşgeldin canım
Ayyyyyyyyyyyyy yazık sana ya nasıl gun gecer orada be üf sıkıcı yerya sorma canım bırde yengemden dolayı gelıyorlar gecmıs olsuna.ayrıcada burada cok olur ev gezmesı her gün biri biryerde sıkıntıdan baska yapacak birsey yokkı.ne sınema ne bır pastane ne bır kafe ne bır eglence merkezi burda hepsi günah dıye hic biri yok.geri kafalı araplar işte ne olacak sanki. :mymeka:
Bende geldim arka sıradakilere bakıyordum da...akannehir
hosgeldin...Bende geldim arka sıradakilere bakıyordum da...akannehir
film izliodum bebetom, baktım oftde adım geçio geldim bende bi bakim dedim:hulya:
he canem benim o aradaki sarı kafa :ecrin_bebek:
hoşbulduk prensescim...a.s.
kumsall sende burdaydın sanırım cnm... opuyorumnanaktan
Yaaaaaaaa tüh kaçırdım gelını gürüyonmukaydirigubbakcemilecanım gelinin debbiesue arkadaşımızssa geldi ve gitti bile
ne gelmiş ki hediyen merak ettimm :kedi: