yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Kumsalcıgım senınde hıç mısafırın bıtmıyor bızede pasta ayırdın mı geceye üzel canımcokacimcoook ben nefret dıye bır hamış arkadasımıza cıkmışım canım hedıyesı coook guzeldı saolsun Allah hayırlı dogum versın o na:CüvCüv:

neee sen aldın mı hediyeniiii

Kız magıc sen aradakı sarışınmısın hıııııııııııııııı

ben geldimm... bebetom özlemişsin beni kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım...
herkese slm kızlara.s.

ya sorma canım bırde yengemden dolayı gelıyorlar gecmıs olsuna.ayrıcada burada cok olur ev gezmesı her gün biri biryerde sıkıntıdan baska yapacak birsey yokkı.ne sınema ne bır pastane ne bır kafe ne bır eglence merkezi burda hepsi günah dıye hic biri yok.geri kafalı araplar işte ne olacak sanki. :mymeka:

Bende geldim arka sıradakilere bakıyordum da...akannehir

Gelııııııın nerde ya ona bugun tatıl olması lazım ve kk ya gırmesı lazım aceba hedıyelerını mı paketlıyor hı:uhm::jeyyar:

Hoşgeldın magıc güzümüz yollarda kaldı canım yahuŞeniz sana kım çıktı çabuk süle bana :uhm::a015:

film izliodum bebetom, baktım oftde adım geçio geldim bende bi bakim dedim:hulya:

Kız magıc sen aradakı sarışınmısın hıııııııııııııııı

he canem benim o aradaki sarı kafa :ecrin_bebek:

magıc hoşgeldin canım

hoşbulduk prensescim...a.s.

kumsall sende burdaydın sanırım cnm... opuyorumnanaktan

Ayyyyyyyyyyyyy yazık sana ya nasıl gun gecer orada be üf sıkıcı yer

Hosgeldın cankusum hedıyenı yayınladın mı canımvereliniortak

canımcım ya ben seçtim ve herşeyi yarın halledicem oğlumu öğlen okula bırakınca...

hosgeldin...

canım sana hosgeldın dedım ama alıntı yaparken senın yazının arasına yazmısım sonradan gördüm..bu arad neden sen gözünü karalamıssınki

bensiz_sevmeee okuyon sen bi yaz bakiim kimsin bi tanışalım hemşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…