Sen benım kaynanamı anlatmıssın.
7 yıl beraber altlı ustlu yasadk. Eşim baslarda anneme he de gec o bayılır herkese karışmaya diyordu ama her lafa cevabı herkese fikri var.bu konuda kaynnamla hamileyken bile tartıştım yıne duzelmedı. Cok sukur esım yanımdaydı hep ama sonuc olarak annesi
Ben 7 yıl sonunda anladım kı söylediklerini duymazdan gelmek soylememıs gb yapmak tek çözüm. O yaştakı insanlar malesef kendilerini değiştirmiyorlar asla. Ve değişmesi gereken bızmısız gibi davranıyorlar. Kapıma kackez gelıp tartıştı benimle. Kackez aldı cevapları saygımı bozmadan ama kackez hüngür hüngür aglayarak evine indi kayınpedere onu ben aglatmısım süsü vermek ıcın. anlatsam roman olur
şimdi kışları uzagım evımden. Eşim sınava gırıp atandı ve aramızda 1350 km var suan sadece ve tatıllerde evime gııdnce görusuyoruz. İlk zamanlardakı ruhsal sıkıntılarını hatırlıyorum aynı sizin gibiydim. Ama bir müddet sonra ınsan anlıyor karsındakı değişmez bunun ııcin eşinle aranı bozma. Sen eşine anlatınca o ne kdr sana hak verse de ertesi gün kayınvalıden seni eşine sorduğunda eşin sana diyecek ki sen hep şikayet ediyorsun ama annem seni sevıyor soruyor. Bir zaman sonra bu durum batacak göze. Erkeğin arada kalması kadar kötü bırsey yok ...