Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebetom benim anannem öldü perşembe günü bilmiyorum topiği okudunuzmu ama dedem yok benim..
magic tam sarı papatya tam allah sahibine bağışlasın enişte kıskanmakta haklı :lepi:
ayy bu öldürcek beni topikteki herkesi gezdi kardeşime hatun die kaydirigubbakcemile3Sen tam erkek kardesıme güresın kız kız arıyom ben kaydirigubbakcemile
Olsun patıgıde koy sen beeeeeee:lepi:
Ne guzel bende bugun tartıldım tam 6 kılo almışım yahu klava:
Ne bılem az ünce gitti canım hoş geldın kuşumhihoyyyt
kaçırdım mı yani fırsatı?senağlama
Bebetom benim anannem öldü perşembe günü bilmiyorum topiği okudunuzmu ama dedem yok benim..
ayyy canım benmmm başın sağolsun ya
Ewt ya üzür dılerım bılıyorum annennenın öldüğünü baş saglıgı dılemıştım canım sen tubaya bas saglıgı dılemışsın küsede yazıyordu bende sandım deden öldü kusura bakma canım tekrar Allah rahmet eylesın kuşum yahu:Saruboceq:
Esracadı buarada başın saolsun cnm :teselli:
mekanı cennet olsun anneanneciğinin :Saruboceq:
Sagol mügecim.Amin..
bu arada ne oldu yaa hediyeler kımsecikler yok forumda yaa
Yok be canım hiç kacırırmısın o sayfatı dakınglıfe bılıyodu ben bılmem geçmışte var ama cickkaydirigubbakcemile2kaçırdım mı yani fırsatı?senağlama
Bende gunlugu bulamadım kız:uhm:esraamm başın sağolsun canım benimm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq:
Amın
sağolsun bebetom başım bağlı benim var şimdilik eğer bi değişiklik olursa ulaşıırım ben sana :lepi:
Ammmman sende üf hepınızın sewgulusu var
ay bi günlük yazıp geliim dedim topic uçmuş yine sayfaları karıştırdım
müge nerdesin canım ya
kızlar herkes yarın veriyo dimi kargoya
başın sağolsun canım bende size takıldım okuyordum birazda duygusalım bu akşam....:gitme:Bu arada hediyeleri yarın gönderiyoruz heyecan dorukta :) napıyosunuz bakalım gece kuşları