yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Bebetom benim anannem öldü perşembe günü bilmiyorum topiği okudunuzmu ama dedem yok benim..

Bu arada hediyeleri yarın gönderiyoruz heyecan dorukta :) napıyosunuz bakalım gece kuşları

Bebetom benim anannem öldü perşembe günü bilmiyorum topiği okudunuzmu ama dedem yok benim..

Ewt ya üzür dılerım bılıyorum annennenın öldüğünü baş saglıgı dılemıştım canım sen tubaya bas saglıgı dılemışsın küsede yazıyordu bende sandım deden öldü kusura bakma canım tekrar Allah rahmet eylesın kuşum yahu:Saruboceq:

magic tam sarı papatya tam allah sahibine bağışlasın enişte kıskanmakta haklı :lepi:

mügecim saolasın cnm, güzel bakan güzel görürmüşopuyorumnanaktan
Sen tam erkek kardesıme güresın kız kız arıyom ben kaydirigubbakcemile

Olsun patıgıde koy sen beeeeeee:lepi:
ayy bu öldürcek beni topikteki herkesi gezdi kardeşime hatun die kaydirigubbakcemile3

Ne guzel bende bugun tartıldım tam 6 kılo almışım yahu klava:

ya ben yuvarlak hatları beğeniorum kadında:jeyyar: mesela benim boyuma göre(1.64) ideal kilo 51 diolar, ama ölede çok sıska oluorum sanki, kilo almak için çok uğraştım ben zamanında balık yağı hapları içtim:sinifsinif:
verirsin takma, kilo işte naparsın sürekli bizimle:gitme:

Esracadı buarada başın saolsun cnm :teselli:

mekanı cennet olsun anneanneciğinin :Saruboceq:

esraamm başın sağolsun canım benimm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq:

sağolsun bebetom başım bağlı benim var şimdilik eğer bi değişiklik olursa ulaşıırım ben sana :lepi:

ay bi günlük yazıp geliim dedim topic uçmuş yine sayfaları karıştırdım

ayyy canım benmmm başın sağolsun ya

Esracadı buarada başın saolsun cnm :teselli:

mekanı cennet olsun anneanneciğinin :Saruboceq:

Teşekkür ederım kızlar..dostlar sagolsun.Bebetom önemli degıl olur öyle şeyler :1hug:

Sagol mügecim.Amin..

bu arada ne oldu yaa hediyeler kımsecikler yok forumda yaa

samsun buluşması ha..hemen bakayım.

esra canım bu arada başın sağolsun...

gördüm resimlerinizi kızlar,valla hepiniz fıstık gibisiniz.allah nazarlardan saklasın

kaçırdım mı yani fırsatı?senağlama
Yok be canım hiç kacırırmısın o sayfatı dakınglıfe bılıyodu ben bılmem geçmışte var ama cickkaydirigubbakcemile2
Bende gunlugu bulamadım kız:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…