yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Nedenkı özlem cıgım
ne biliim canım ya şarkıya takıldım dinliyordum,canım ailemin şarkısını..

Her gün adını saklayıp anıları gizledim,
Belki de gelirsin diye pencerede bekledim.
İçtiğin son sigaranın küllerini sakladım...

Yapma yapma bunu bana yapma
Kalbimi kırma karşımda durma, göz yaşım olma
Bunu bana yapma.

Dudağımda son öpüşünün tadını hep sakladım
Saçının her teline de ben ömrümü bıraktım
Kalbimin her paresine ismini tek tek kazıdım

Kalbimi kırma karşımda durma, gidenim olma
Bunu bana yapma.a.s.

Ayy çok duygusal senmı yazdın bu şiiri canım ya harıkaymış:gitme:

İİİ bagla o zman sende üfffff hadi kociş çagırıyo yıne yatmaya bugun pazar ya erken yatar yarıniş malum canlarım bugun su prensesıde yok sewgulusu ıle gıttı yarın büüük gun hedayeler dagıtılıyor yarın acıklarım san ban kım ne hedaye aldıgını kızlar siziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Yarın burada gürüsürüz yıne canlarımhihoyyyt:1hug:

aman geldim ya babamın bilgisayara bakacağı tuttu bide baktıktan spnra şak diye kağattı bilgisayarı geldim papatya geldimm zemuszemus

bebetom git bakalım kocanın yanına bizde böle soğuk yatakta tek başımıza uyumaya çalışalım iyi geceler :gitme:

zemuszemusresim yapma kabiliyetim var da şiir denemedim daha canım. canım ailem dizisinde dinlemiştim..deniz tuzcuoğlu diye biri söylüyormuş..

bebetom git bakalım kocanın yanına bizde böle soğuk yatakta tek başımıza uyumaya çalışalım iyi geceler :gitme:
ah canım kıyamam sana darısı başına güzelim,hayırlısıyla..zemuszemus

eşim yoldaymış çalışıyor da geliyormuş nerdeyse ,o gelince beni affedin kızlar bişeyler yer belki çünkü yatar sonrada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…