yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

huuu kızlar naber sizden ay ben de meraktayım kimden bana gelecek acaba.yerimseniben

selam kk'nın güzel bayanlarııı napıonuz bakemmm paketlendimi hediyelerr zemuszemus

Hı ama iii bari geçmış olsuna gelmelerı yoksa hep yalnızmısın sen bacıÇok üzgünüm çoook Magıc sen kılolu degılsın ama kuşum hııı güzelmişsin kızzzzzzzzzz:lepi:

Ya hadı çogalalım kızlar ya ben hedıye resımlerıne nereden gırecem:uhm:

bende yarın yolluyıcam hediyemi kızlar yakın zaten 1 günde gider heralde zemuszemus

selam kk'nın güzel bayanlarııı napıonuz bakemmm paketlendimi hediyelerr zemuszemus
hosgeldın canım...
Hı ama iii bari geçmış olsuna gelmelerı yoksa hep yalnızmısın sen bacıÇok üzgünüm çoook Magıc sen kılolu degılsın ama kuşum hııı güzelmişsin kızzzzzzzzzz:lepi:

malesefki aksama kadar kızımla tek basımızayız bu dört duvar arasında.ancak ya bırı gelırse yada bız evden cıkarsak kii oda ancak esımın işi olmıcak o gün öyle insan yüzü görüyoruz. mafoldumben

Mügecık sendemı bekarsın kız nasılsın bakem hedıye işini halletınmı kızkaydirigubbakcemile2

valla ben hediyemi değiştirdim mum,koca bi meyve tabağı,çerçeve,bide don aldım :kedi: umarım beğenir arkadaş şuan paketliyorum canım

hosgeldin...

canım sana hosgeldın dedım ama alıntı yaparken senın yazının arasına yazmısım sonradan gördüm..bu arad neden sen gözünü karalamıssınki

cnm nişanlım foto koymamı istemiodu aslında, bende yanımdaki arkadaşa haksızlık olmasın die ısrar ettim, ozaman yüzünü karala dedi, bende sıkı bi pazarlıkla toplu resimde oynama yapmayarak diğerindede sadece göz karalayarak koydurmayı kabul ettirdim kaydirigubbakcemile3

hımm anladım canım.ee tabi onun isteklerinede saygı duymak lazım.... buyrunnnnnnnnn

ben cıkıyorum kızlar burda 12 yi gecti bile saat cok yorgunum zaten sabahta erken kalktım biraz uyuyayım tabii uyuyabilirsem şu uyku problemimden nefret ediyorum zaten.hepinizi öpüyorum bana bir şey diyen varmı.mesela kime cıktım gibisinden yazarsa sevinirim 2 dk beklıyom hadi bakem

Mügecık sendemı bekarsın kız nasılsın bakem hedıye işini halletınmı kızkaydirigubbakcemile2

bekarım valla hala bekliyorum bebetom daha evlenemeye vakit var kaydirigubbakcemile3
hediyeleri aldım ufak tefek şeyler inşallah beğenir aldığım kişi :kedi:
keşke işim olsaydı çalışsaydımda ne güzel şeyler alıcaktım ama olmadı işte :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…