Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyyyyyyyyy yazık sana ya nasıl gun gecer orada be üf sıkıcı yer
yazıkki hemde ne yazık :sinifsinif:
ya sorma canım bırde yengemden dolayı gelıyorlar gecmıs olsuna.ayrıcada burada cok olur ev gezmesı her gün biri biryerde sıkıntıdan baska yapacak birsey yokkı.ne sınema ne bır pastane ne bır kafe ne bır eglence merkezi burda hepsi günah dıye hic biri yok.geri kafalı araplar işte ne olacak sanki. :mymeka:
Ohoooooooooooo yarın günderıyom hem ben hedayemı aldım kuzumselam kk'nın güzel bayanlarııı napıonuz bakemmm paketlendimi hediyelerr zemuszemus
Soraaaaaaaaaaaaaaaklava:yaa hdi çatlatma insanı süle bacım yaa
huuu kızlar naber sizden ay ben de meraktayım kimden bana gelecek acaba.yerimseniben
mügecim hoşgeldin canımm
ne zaman gelecektiki...senağlamaOhoooooooooooo yarın günderıyom hem ben hedayemı aldım kuzum
Soraaaaaaaaaaaaaaaklava:
Sana daha gelmedımı:uhm:
hosgeldın canım...selam kk'nın güzel bayanlarııı napıonuz bakemmm paketlendimi hediyelerr zemuszemus
Hı ama iii bari geçmış olsuna gelmelerı yoksa hep yalnızmısın sen bacıÇok üzgünüm çoook Magıc sen kılolu degılsın ama kuşum hııı güzelmişsin kızzzzzzzzzz:lepi:
hosgeldin...
canım sana hosgeldın dedım ama alıntı yaparken senın yazının arasına yazmısım sonradan gördüm..bu arad neden sen gözünü karalamıssınki
Bazen ıkı gunde gıdıyormuş canım kaydirigubbakcemile2bende yarın yolluyıcam hediyemi kızlar yakın zaten 1 günde gider heralde zemuszemus
ne zaman gelecektiki...senağlama
cnm nişanlım foto koymamı istemiodu aslında, bende yanımdaki arkadaşa haksızlık olmasın die ısrar ettim, ozaman yüzünü karala dedi, bende sıkı bi pazarlıkla toplu resimde oynama yapmayarak diğerindede sadece göz karalayarak koydurmayı kabul ettirdim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...teler/335975-samsunlular-sonunda-bulustu.html
samsun buluşması oldu cuma günü kızlar, burda bikaç fotomuz var...
Mügecık sendemı bekarsın kız nasılsın bakem hedıye işini halletınmı kızkaydirigubbakcemile2