Yilbasina Kadar 14 Kilo

senin de menun cok güzelmiş bence daha istikrarlisin bana gore.Bisi rica etsem olur mu? Herkes menüsünü akşamları bi anda yazsa okumak daha kolay oluyor sanki
Tamam nasil yapalim bugun yediklerimizi bu aksam mi ertesi sabah mi yazalim?

Bu sabahki kahvaltim

Oglen
Sade nescafe

Aksam
4 mercimek koftesi
2 kuru pasta
2 kucuk borek( adeti iki parmak uzunluk ve kalinlikta)
Yarim ince dilim pasta
2 bardak cay

Eee malum dogum gunum
Yarin sporla yakarim artik iyi geceeleeeerrrr

ben rejim yapamadım. hayatım şu aralar düzenli değil. taşınıyoruz. o iş zor iş. hamile olmak ne çok istiyorum ama o da yok. rejim yapamadım bir süredir haliyle. ama başlıyacağım yakında.

ben rejim yapamadım. hayatım şu aralar düzenli değil. taşınıyoruz. o iş zor iş. hamile olmak ne çok istiyorum ama o da yok. rejim yapamadım bir süredir haliyle. ama başlıyacağım yakında.
Duzenini oturt ondan sonra hem rejimini yapar hem de insallah bebisune kavusursun :) insanin kafasi rahat olmayinca biseyleri duzene koyamiyor haklisin yani

13 kasim menumkahvalti 1 mandalina
Öğlen 100 gr hamburger orta boy patates 1 kinder supriz 1 tüp çikolata
Akşam bol salata ve yoğurt çorbası
2 saat spor ve 1.5 lt su.sabah yargıda 300 gr eksiktm öğlen kafalarına rağmen saskinim:)

Doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı mutlu huzurlu bereketli ve en ideal kilonda yeni yaşlar dilerim:)

Allah allah nasil oldu ki oyle :) cikolata hamburger patates mi yesek ki valla sanslisin yani

Doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı mutlu huzurlu bereketli ve en ideal kilonda yeni yaşlar dilerim:)
Tesekkur ederim canim

Allah allah nasil oldu ki oyle :) cikolata hamburger patates mi yesek ki valla sanslisin yani

Tesekkur ederim canim
Ama sabah ve akşam yemeyemedigim için tüm kaloriyi öğlen aldim ve akşam spor yaptım 2 saat .onların avantajı olablir:) cok suçlu hissetmsitim.belki suçlu hissederken stresten vücudum cok hızlı çalışıp yağ takmıştı:) Hehe

İyimis devam o zaman

Sabah
3 mercimek koftesi
2 fincan yesil cay

Oglen
1 biber dolmasi
2 kasik yogurt

Ara
2 dilim peynirli ekmek
1 fincan sade nescafe

Ara
1 mandalina
1 akide sekeri

Aksam
Marul ve limon esliginde 5 cigkofte
Yarim bardak salgam

Yeme istegim hat safhadaydi ancak bu kadar frenleyebildim kendimi bakalim pazartesi 60 alti kalabilecek miyim?

Yine bile Supersin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…