• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

IMG_20151113_102153.jpg
Bu sabahki kahvaltim

Oglen
Sade nescafe

Aksam
4 mercimek koftesi
2 kuru pasta
2 kucuk borek( adeti iki parmak uzunluk ve kalinlikta)
Yarim ince dilim pasta
2 bardak cay

Eee malum dogum gunum :KK50::21:
Yarin sporla yakarim artik Hoppa iyi geceeleeeerrrr

ben rejim yapamadım. hayatım şu aralar düzenli değil. taşınıyoruz. o iş zor iş. hamile olmak ne çok istiyorum ama o da yok. rejim yapamadım bir süredir haliyle. ama başlıyacağım yakında.

ben rejim yapamadım. hayatım şu aralar düzenli değil. taşınıyoruz. o iş zor iş. hamile olmak ne çok istiyorum ama o da yok. rejim yapamadım bir süredir haliyle. ama başlıyacağım yakında.
Duzenini oturt ondan sonra hem rejimini yapar hem de insallah bebisune kavusursun :) insanin kafasi rahat olmayinca biseyleri duzene koyamiyor haklisin yani ;)

13 kasim menumkahvalti 1 mandalina
Öğlen 100 gr hamburger orta boy patates 1 kinder supriz 1 tüp çikolata
Akşam bol salata ve yoğurt çorbası
2 saat spor ve 1.5 lt su.sabah yargıda 300 gr eksiktm öğlen kafalarına rağmen saskinim:)

Eki Görüntüle 1688404
Bu sabahki kahvaltim

Oglen
Sade nescafe

Aksam
4 mercimek koftesi
2 kuru pasta
2 kucuk borek( adeti iki parmak uzunluk ve kalinlikta)
Yarim ince dilim pasta
2 bardak cay

Eee malum dogum gunum :KK50::21:
Yarin sporla yakarim artik Hoppa iyi geceeleeeerrrr
Doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı mutlu huzurlu bereketli ve en ideal kilonda yeni yaşlar dilerim:)

13 kasim menumkahvalti 1 mandalina
Öğlen 100 gr hamburger orta boy patates 1 kinder supriz 1 tüp çikolata
Akşam bol salata ve yoğurt çorbası
2 saat spor ve 1.5 lt su.sabah yargıda 300 gr eksiktm öğlen kafalarına rağmen saskinim:)
Allah allah nasil oldu ki oyle :) cikolata hamburger patates mi yesek ki valla sanslisin yani ;)

Doğum günün kutlu olsun canım.sağlıklı mutlu huzurlu bereketli ve en ideal kilonda yeni yaşlar dilerim:)
Tesekkur ederim canim :KK15::KK200:

Allah allah nasil oldu ki oyle :) cikolata hamburger patates mi yesek ki valla sanslisin yani :KK66:

Tesekkur ederim canim :KK15::KK200:
Ama sabah ve akşam yemeyemedigim için tüm kaloriyi öğlen aldim ve akşam spor yaptım 2 saat .onların avantajı olablir:) cok suçlu hissetmsitim.belki suçlu hissederken stresten vücudum cok hızlı çalışıp yağ takmıştı:) Hehe

Sabah
3 mercimek koftesi
2 fincan yesil cay

Oglen
1 biber dolmasi
2 kasik yogurt

Ara
2 dilim peynirli ekmek
1 fincan sade nescafe

Ara
1 mandalina
1 akide sekeri

Aksam
Marul ve limon esliginde 5 cigkofte
Yarim bardak salgam

Yeme istegim hat safhadaydi ancak bu kadar frenleyebildim kendimi :KK11: bakalim pazartesi 60 alti kalabilecek miyim?

Sabah
3 mercimek koftesi
2 fincan yesil cay

Oglen
1 biber dolmasi
2 kasik yogurt

Ara
2 dilim peynirli ekmek
1 fincan sade nescafe

Ara
1 mandalina
1 akide sekeri

Aksam
Marul ve limon esliginde 5 cigkofte
Yarim bardak salgam

Yeme istegim hat safhadaydi ancak bu kadar frenleyebildim kendimi :KK11: bakalim pazartesi 60 alti kalabilecek miyim?
Yine bile Supersin bence..

Back
X