• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

14 kasim menum
Sabah
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
İki yemek kaşığı şeker fasulye
Dört yemek kaşığı kavurma
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohf

14 kasim menum
Sabah
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
İki yemek kaşığı şeker fasulye
Dört yemek kaşığı kavurma
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohf
Arada olur boyle takma kafana hafta ici halledersin nasilsa kuzum ;)

Eveet cicim ben geldiiiim :)))

Sabah
Uc dilim sucuk bir yumurta bir dilim ekmek yarim kk peynir iki bardak cay

Oglen
Bir simit

Aksam
İki kasik manti bir mandalina

Disardaydik bugun bayaa yuruduk :)) ilerleyen saatlerde yesil cayimi da icerim. Oohhh misler gibi gorusuruuuuzzz:KK55:

Günaydın kızlar,
Bende katıldım aranıza izniniz olursa. 68 kiloyla katılıyorum. 55 olmak istiyorum Allah nasip ederse.
Sabah kahvaltı olarak 1 bardak süt ve 1 orta boy muzla başladım. Tamamını sabah yazarım. Salı ve çarşamba akşamları evde oluyorum. Yürüyüş yapacağım 1 saat.

Günaydın kızlar,
Bende katıldım aranıza izniniz olursa. 68 kiloyla katılıyorum. 55 olmak istiyorum Allah nasip ederse.
Sabah kahvaltı olarak 1 bardak süt ve 1 orta boy muzla başladım. Tamamını sabah yazarım. Salı ve çarşamba akşamları evde oluyorum. Yürüyüş yapacağım 1 saat.
Hosgeldin caniiimmm :) senin sayfan burasi istedigin gibi yaz ciz ;) hadi hayirli olsun. :KK15:

IMG_20151116_081405.JPG

Eveeettt 60 alti olmayi basardiimm artik hizlanma vakti :KK55::KK15:

Merhaba kızlar
15 kasim menum
Kahvaltıya 12 de gittik .tarhana çorbası+1 dilim köy ekmeği+ 1gozleme+5 bardak çay+iki ttali kaşığı reçel ve bal toplamı+8_9 zeytin+ 1 kibrit kutuusu beyaz peyni
Akşam sadece maden suyu
Başka bişey yemedim

Eveet cicim ben geldiiiim :)))

Sabah
Uc dilim sucuk bir yumurta bir dilim ekmek yarim kk peynir iki bardak cay

Oglen
Bir simit

Aksam
İki kasik manti bir mandalina

Disardaydik bugun bayaa yuruduk :)) ilerleyen saatlerde yesil cayimi da icerim. Oohhh misler gibi gorusuruuuuzzz:KK55:
Arada kacamaklarimiz oluyor.daha da dikkatle super olucazzzz:KK50:

Merhaba kızlar
15 kasim menum
Kahvaltıya 12 de gittik .tarhana çorbası+1 dilim köy ekmeği+ 1gozleme+5 bardak çay+iki ttali kaşığı reçel ve bal toplamı+8_9 zeytin+ 1 kibrit kutuusu beyaz peyni
Akşam sadece maden suyu
Başka bişey yemedim
Valla misler gibi kahvalti olmus oohh yarasin ;) zaten baska bisey yememissin :KK19: ee kilo kac oldu bakalim sizinkileri de her hafta 1. Sayfada guncelleyeyim

Back
X